Logo Guru
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.09.2012
- Poena
- 215
Zavrseno sve, hvala!i onda napravis novi bez problema...
Bitno da su poslali mail kako imaju novu "jos bolju, jos mocniju" aplikacijuIntesa ne radi.
Zavrseno sve, hvala!i onda napravis novi bez problema...
Bitno da su poslali mail kako imaju novu "jos bolju, jos mocniju" aplikacijuIntesa ne radi.
...koja jos uvek ne postoji.Bitno da su poslali mail kako imaju novu "jos bolju, jos mocniju" aplikaciju
iPhone 12, još od prve beta verzije iOS 26 mi rade sve mbanking aplikacije koje imam - Addiko, OTP, Yettel. I generalno, nikakvih problema nisam imao što se tiče bilo koje aplikacije ili funkcije.Koliko sam ispratio, pušten je iOS 26 Release Candidate. Da li rade mbanking aplikacije domaćih banaka (OTP, Yettel, Intesa...), da li ima neka aplikacija da još uvek ne radi na beti?
Hvala, pretraživao sam temu uzduž i popreko za info o OTP aplikaciji.iPhone 12, još od prve beta verzije iOS 26 mi rade sve mbanking aplikacije koje imam - Addiko, OTP, Yettel. I generalno, nikakvih problema nisam imao što se tiče bilo koje aplikacije ili funkcije.
I kod mene radi OTP app od prve bete.Hvala, pretraživao sam temu uzduž i popreko za info o OTP aplikaciji.
Long shot, da li je neko slučajno koristio AltStore i sideloading na iOS26?![]()
Da, to je problem koji još nije otklonjen. I na Viberu bude crn ekran kad se otvori chat ako je odabrana SwiftKey tastatura.Još uvek ne vidim kad kucam nešto sve dok ne spustim i ne podignem opet tastaturu. SwiftKey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari