Šta je novo?

iOS 18

Pa dobro, za skoro 2 godine je dobro držao, nego svi koje znam nemaju ispod 80% pa me zato zanima kako je sa ispod

Mojim roditeljima su iPhone-i s zdravljem baterije ispod 80/75% sasvim ok. Izdrže dan i po, dva. Naravno, u pitanju su nezahtevni korisnici.

Imam ja neki matori Iphone 7 sa 75%. Ako ga ne koristis,baterija stvarno moze dugo da traje ali cim se koristi em vreo em baterija ide ko luda. Gasenje i paljenje rezultira sa bar 10% razlikom u bateriji.

Molim te ne maltretiraj te prelepi telefon 😃

Nije kao 4S i 5S, ali je lep 👍

Znao sam.😛😛😛

Opasnu bateriju krpi ovaj 18.6 , bio sam skeptik u startu jel drugacije procenti padaju, nema vise onoga da drzi 100% prvih 2 sata upotrebe pa krene pad, sad je odprilike najjaca sredina baterije sto je najbitnije... ili je samo prikaz drugaciji i trip jaci.

Oni dugo vremena imaju lažan ili ne pravilan prikaz od 100% do 0% baterije. Od 100% do 50% drži dosta duže nego ispod 50% baterije, čim spadnem ispod 50% baterija curi mnogo, mngo brže. Tako je već nekoliko modela svake godine (menjam godišnje telefon, uvek isto), verujem da je iOS tako namešten ili ne znaju da srede da to bude ravnomerno. Nešto ne verujem da su to sredili na .1, treba neki veći update za to, ostao sam za sada na 18.6, sad ću podići i na .1.

Oni dugo vremena imaju lažan ili ne pravilan prikaz od 100% do 0% baterije. Od 100% do 50% drži dosta duže nego ispod 50% baterije, čim spadnem ispod 50% baterija curi mnogo, mngo brže. Tako je već nekoliko modela svake godine (menjam godišnje telefon, uvek isto), verujem da je iOS tako namešten ili ne znaju da srede da to bude ravnomerno. Nešto ne verujem da su to sredili na .1, treba neki veći update za to, ostao sam za sada na 18.6, sad ću podići i na .1.
Da da godinama i ja to primecujem, ali evo sad na 18.6 je to bar kod mene skroz relevantno %.

Naravno, izbacili su aplikaciju skoro. Mada je moglo i preko browser-a i VLC player-a bez problema uvek.
Idi na Stremio temu, pisalo je. Stremio Lite potraži u App store.

Idi na temu, piše sve. Nije za ovde ta priča.
Meni i jedno i drugo radi/radilo odlično. Potpuno sam prešao na app.

Ako neko pita kakva je baterija

find you liam neeson GIF

Pa kad su update-i zadnjih godina jedino vezani za promenu trajanja baterije, toliko su bitni i efikasni..

Pa i ne, jer je isto pitanje kod bukvalno svakog proizvođača kad izbace security update kakva je baterija, ništa Apple tu ne prednjači

Pa i ne, jer je isto pitanje kod bukvalno svakog proizvođača kad izbace security update kakva je baterija, ništa Apple tu ne prednjači
Jako su upitni ti sec update-i. Malo su mi neverovatni da toliko gresaka uvidjaju maltene dan za danom od inicijalnog update-a. Sta radi sigurnosni tim kad u promet lagano puste busa sw

18.6.1 jedan od gorih do sada. Nadam se da je 18.6.2 bolji. Ne bi me cudilo da su izbacili tako brzo jer su sjebali 6.1

6.1 i 6.2 su isti bukvalno.

Realno gledano nisu, na 18.6.2 je debelo bolja baterija 😁

Šalu na stranu, nisam primetio bilo kakve probleme ni sa jednom od ove dve verzije. Ako je bitno, iPhone 14 Pro, a mislim da uvek treba napisati model o kome se piše u temi.

promenjen jedan code radi sigurnosne zakrpe , nista vise meni kad otkljucam ekran imam osecaj kao da otkljucavam 60hz ekran a ne 120 tako mi deluje , a nije bilo tako ip15 pro upitanju.

hoce to posle update dok ne sredi ceo OS file system, moze i par dana da radi u pozadini. ja mislio da to ljudi znaju

promenjen jedan code radi sigurnosne zakrpe , nista vise meni kad otkljucam ekran imam osecaj kao da otkljucavam 60hz ekran a ne 120 tako mi deluje , a nije bilo tako ip15 pro upitanju.
Meni je i na 18.6.1 i na 18.6.2 taj lag prisutam, upravo taj osjecaj kao da je 60 Hz podesavamje. Cini mi se da na 18.6 nije toga bilo. Doduse i telefon je 13 pro max, gazi ga vrijeme

bas tako od 18.6.1 je prisutan taj lag , a pre toga sve top...pa evo i 15 pro pa je prisutan nije zbog zastarelosti ocigledno...

Pa proveris na sajtu, ima neki sajt za to potpisivanje, a ako potpisuju, skineš i flesujes.

Nazad
Vrh Dno