Amortizzer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 575
Pa dobro, za skoro 2 godine je dobro držao, nego svi koje znam nemaju ispod 80% pa me zato zanima kako je sa ispod
Da da godinama i ja to primecujem, ali evo sad na 18.6 je to bar kod mene skroz relevantno %.Oni dugo vremena imaju lažan ili ne pravilan prikaz od 100% do 0% baterije. Od 100% do 50% drži dosta duže nego ispod 50% baterije, čim spadnem ispod 50% baterija curi mnogo, mngo brže. Tako je već nekoliko modela svake godine (menjam godišnje telefon, uvek isto), verujem da je iOS tako namešten ili ne znaju da srede da to bude ravnomerno. Nešto ne verujem da su to sredili na .1, treba neki veći update za to, ostao sam za sada na 18.6, sad ću podići i na .1.
Skinuo sam ja app, ali ne može da se pušta ništaNaravno, izbacili su aplikaciju skoro. Mada je moglo i preko browser-a i VLC player-a bez problema uvek.
Idi na Stremio temu, pisalo je. Stremio Lite potraži u App store.
Jako su upitni ti sec update-i. Malo su mi neverovatni da toliko gresaka uvidjaju maltene dan za danom od inicijalnog update-a. Sta radi sigurnosni tim kad u promet lagano puste busa swPa i ne, jer je isto pitanje kod bukvalno svakog proizvođača kad izbace security update kakva je baterija, ništa Apple tu ne prednjači
Meni je i na 18.6.1 i na 18.6.2 taj lag prisutam, upravo taj osjecaj kao da je 60 Hz podesavamje. Cini mi se da na 18.6 nije toga bilo. Doduse i telefon je 13 pro max, gazi ga vrijemepromenjen jedan code radi sigurnosne zakrpe , nista vise meni kad otkljucam ekran imam osecaj kao da otkljucavam 60hz ekran a ne 120 tako mi deluje , a nije bilo tako ip15 pro upitanju.
Ekipa, jel 18.6 moze da se dobije za downgrade, ili ne potpisuju vise?
ipsw.me
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari