Šta je novo?

iOS 18

IOS 18.7 iP 13PM baterija stvarno dobra.

Ja sam planirao 16 pro a sad se ‘plasim’ da ga necu naci sa 18 vise. Na svim telefonima koje imam sam ostavio 26 za neka bolja vremena.

I ja sam ostala na 18.7
Iz iskustva prva verzija novog iosa je ivek nesto problematicna. Tako da mi se ne zuri.

Evo ovde ima nacin da se blokira update, kome treba neka baci pogled.

nisam vise toliko mlad da kao nekad telefon ide na fabricka svako malo, spustanje softvera i vracanje podataka no-no :D
sada prebacivanje podataka radim samo kad menjam telefon, i tad mi pada bas mucno jer je sve peske..

konkretno, jesenas kad sam prelazio sa iphone12 na 15pm, usao sam u slike i slao 100kom po 100kom jedno sat vremena.
markiras, airdrop, posaljes...i tako u krug jer su iz nekog razloga ogranicili kolicinu koju mozes da posaljes.
koliko sam tad uspeo da vidim, samo na taj nacin sam dobio poslozene slike kako su bile na i12, a da izbegnem back up preko racunara jer ne volim da sa telefona na telefon vracam backup svega, to bude haos
volim od nule da formiram telefon.

Ko se vratio na 18.6 vratio se, to je to, ne potpisuju vise downgrade.

Kako su brzinski povukli tepih.

Dobro je, ja skinuo pre neki dan 18.6.2, možda se sad pojavi 18.7 ? Bitno da sam se spasio IOS-a 26IMG_0012.png

ekipo, treba da uzmem 16pm ovih dana ali je na ios 26 podignut, e sad ako bi skinuo 18.7 cim se pojavi na ipsw da li mogu da ga downgrade-ujem bilo kada , ili samo dok je potpisan?

Ja čuvam moj 18.6.2 na kompu. Ako se opet nekad zeznem sa IOS26 - uvak mogu da se vratim. Jesam u pravu ?

Vrh Dno