Isti slučaj druže. Pisao sam i appleu i zvao mts i niko da reši problem. Apple kaže to je do operatera a mts kaže da je do telefona. Esim je inače.Juče sam primetio da mi je br. tel. (mts, 14 PM...) nepoznato-čime-izazvano isključen iz FaceTime/iMessage.
Waiting for activation... ide unedogled, a adresa e-pošte je nepromenjeno aktivna.
Reset network, reboot, Avio-režim ON/OFF, FaceTime/iMessage ON/OFF, WiFi ON/OFF... Ne pomaže.
Sad videh da se nudi update na 18.4 3.42 Gb... Hajd' da vidim stanje posle...
Ništa region Srbija, šta sam mogao da uradim. Prognoza prikazuje Bg, jezik Srpski. Kako god da ga okrenem tu Treba da piše Srbija ili nešto kao kod tebe sa Banatom.Šta si ti stavio u podešavanja je veliko pitanje
Kod mene je Affected Area: Banat, kao što i jeste.
Pogledajte prilog 488537
Hoćeš da mi kažeš da sam hakovao iOS i dodao Yugoslavia umesto Serbia u mojoj vremenskoj prognozi...Kod mene Belgrade svuda, tako da nekako ne mislim da je do njih![]()
Nije gospodo omanuli ste. Otvorite link ispod i samo raširite bilo koju sekciju.I ja mislim da je do tebe.
Mislim da si me pogrešno protumačio na temu jezika, nisam mislio na jezik aplikacije weather-a koji je na Eng Us-u. Elem Srpski apple nalog, preferirani jezik Srpski latinica, Ćirilica pa Eng US, region naravno Srbija, na temu lokacije u weather app-u ja sam stavio na always (precise) zbog weather widgeta koji koristim.Jedino da ste setovani vremenski 35 godina u prošlost
Odakle Srpski u aplikaciji?
Baš gledam, meni je nalog USA aktivan, jezik UK, region: Serbia (i metrički...), Precise Location uključen, Location: samo dok je uključena aplikacija... Pokazuje uredno Pančevo ili gde se vać zateknem.
Nemam nigde u podešavanjima Srpski jezik za aplikaciju, ima Hrvatski i kada prebacim opet je Banat.
kod mene Banat, vratio sam se iz Kikinde danas, mozda jos nije osvezioMeni stoji Bačka 🫡
Success, najzad! Sinoć sam instalir'o 18.5-b2 i nakon toga je uspela FaceTime/iMessage registracija i posredstvom tel. broja.Isti slučaj druže. Pisao sam i appleu i zvao mts i niko da reši problem. Apple kaže to je do operatera a mts kaže da je do telefona. Esim je inače.
Da li si možda rešio? Hvala
I kod mene je Banat, nisam mrd'o veliko iz KI.kod mene Banat, vratio sam se iz Kikinde danas, mozda jos nije osvezio![]()
napravis turski apple nalog, kupis apple gift card, dopunis i za 1€ imas premium.Jedno (mozda glupo) pitanje..kako da slusam muziki sa youtube u pozadini telefona?
Ono tipa radim nesto drugo na telefonu,a u pozadini mi muzika sa yt.
Da li ima neka aplikacija?
U Brave browseru to možeš da uradišJedno (mozda glupo) pitanje..kako da slusam muziki sa youtube u pozadini telefona?
Ono tipa radim nesto drugo na telefonu,a u pozadini mi muzika sa yt.
Da li ima neka aplikacija?
Je l' mora mesecno ili ima neki godisnji plan? meni isteklo 3 godine premiuma sa Indijskog VPN-a sto sam uzeo, sada vise ne prolazi. Ne bih da menjam apple nalog.napravis turski apple nalog, kupis apple gift card, dopunis i za 1€ imas premium.
Ja sam ovdje uzeo.
![]()
TURGAME | Buy e-Gift & Game Cards Online Instantly
Shop at TURGAME for digital gift cards & gaming subscriptions like Google Play, iTunes, Netflix & more. Fast delivery & secure payments!www.turgame.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari