Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
18.4.1 najnoviji WA, i dalje se dešava da povremeno notifikacija ne izađe na lock screen... Ne znam ni da li je do iOS ili do WA.
Ili je to ili je onaj mesec crnaca,to se posebno naglasava. Ma samo neka cepaju,sve mi jedno.😉Ma nije mi to problem nego jel moguce da je to glavna uzdanica ovog update
Nope, kod mene su još gore nego na 18.4.1Ja čekam da vidim da li notifikacije konačno rade kako treba.
Pa jeste. Ako koristiš ajfon valjda si primetio da su im prave inovaciju duplo golo već odavno.Ma nije mi to problem nego jel moguce da je to glavna uzdanica ovog update
Sa iOS 35.
Još jedan kanal za spam.Uz taj update će se valjda setiti i da omoguće RCS poruke.
Pa omogućili su rcs. Nego se sad valjda čekaju operateri da uvedu.
Ja imam isti problem, od prvog 18.iOS 18.5 i dalje povremeno ne dobijam notifikacije za Whatsapp, ima li vas još sa istim problemom?
Imao od prvog, ali čim sam pogasio Apple inteligence, problem je nestao… Nikad više nisam ni pokušavao da ga palimJa imam isti problem, od prvog 18.
Not useful, not good at all ili srpski rečeno, poluproizvod još uvek. Čak su i oni to priznali i ukapirali.Apple inteligence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari