Šta je novo?

iOS 18

18.4.1 najnoviji WA, i dalje se dešava da povremeno notifikacija ne izađe na lock screen... Ne znam ni da li je do iOS ili do WA.

zasto bi na androidu mogao da se sakrije broj sa 31 a na iphone/ios sa istom karticom, ne tj da poziv uopste ne prodje

Nisam siguran da razumem pitanje 😃

TAčnije, siguran sam i zato i kažem 😃

Verovatno misli zbog pride- a a ne zna da oni to furaju godinama vec.😂

Ja čekam da vidim da li notifikacije konačno rade kako treba.

Šta znam, meni je baš značilo na Androidu zbog posla. Nikakav spam nisam dobijao.

Pa omogućili su rcs. Nego se sad valjda čekaju operateri da uvedu.

Ima nešto i do samog Apple-a. Jer kod baš jako malog procenta operatera u EU je to omogućeno. Tako da čisto sumnjam da je samo do njih.

iOS 18.5 i dalje povremeno ne dobijam notifikacije za Whatsapp, ima li vas još sa istim problemom?

Danas su predstavili Apple Car Play Ultra koji je super ako vozite Aston Martina :ROFLMAO: ( za sada, bice i kod ostalih proizvodjaca u nekom trenutku)

Danas su predstavili Apple Car Play Ultra koji je super ako vozite Aston Martina :ROFLMAO: ( za sada, bice i kod ostalih proizvodjaca u nekom trenutku)

Najbolji deo klipa je kad lik iz Top Gear pita CCO-a iz Aston Martina šta on više preferira - Astonov interfejs ili Apple-ov? I on kaže Apple-ov. To sve govori.

Voleo bih da Car Play bude dostupan na vozilima za plebs i da možemo da biramo šta nam odgovara. Verujem da je svakom proizvođaču u interesu da imamo interakciju sa njihovim interfejsom i da oni imaju potpunu kontrolu i podatke, ali isto tako se nadam da su svesni druge strane medalje.

Nije to tako daleko. Ako uzmemo Daciu kao proizvođača budžetskih vozila, Apple CarPlay je dostupan na aktuelnim modelima za sve koji ugrade multimediju.

Nazad
Vrh Dno