Posle dva sata igranja, po meni najveće ažuriranje u poslednjih nekoliko godina. Baš su se približili Androidu u svakom mogućem pogledu - ne samo da ikonice mogu da se ređaju po želji već je moguća promena veličine ikona, tema (da budu dark/light/automatic ili tinted), detaljno podešavanje Control centra...Ajmo, utisci...?
Navikli smo da ti ne pratiš na času, najgori si đakNe. Na Yettel, izvinjavam se što nisam naveo
Mene ubedjivali da nije problem do njih. Inace zvao sam korisnicku podrsku… i mene uzasno nervira ovo, od prve bete ne radiNavikli smo da ti ne pratiš na času, najgori si đak
Gde da pišemo A1 da ih cimamo za VoLTE? Da sam znao ne bi radio update, ovo mi je velik hendikep.
Ja sam im već pisao u vezi ovog problema. Imaš na A1 sajtu kontakt formular, ispuni se za minut... Ako ih zatrpamo porukama da ne radi volte, možda brže srede problem.😀Navikli smo da ti ne pratiš na času, najgori si đak
Gde da pišemo A1 da ih cimamo za VoLTE? Da sam znao ne bi radio update, ovo mi je velik hendikep.
Daj linkJa sam im već pisao u vezi ovog problema. Imaš na A1 sajtu kontakt formular, ispuni se za minut... Ako ih zatrpamo porukama da ne radi volte, možda brže srede problem.😀
Daj link
Ovo je uglavnom da olaksa tranziciju ljudima koji prelaze sa androida. Ja dialer otvaram uglavnom samo kada upisujem neciji broj telefona. Za sve ostalo spotlightOo da li je moguće da su konačno stavili da kada kucaš broj u phone izbacuje predloge ko može da bude
Haha znači što više funkcija dobije koje Android ima, to bolje?Po meni odličan iOS 18. Dosta stvari su dodali, sve više kao Android
Ali iskreno to nije zgodno kao ovoOvo je uglavnom da olaksa tranziciju ljudima koji prelaze sa androida. Ja dialer otvaram uglavnom samo kada upisujem neciji broj telefona. Za sve ostalo spotlight
Dobija ono što je baš trebalo. A sada ćeš videti kako android kopira padajući meni.Haha znači što više funkcija dobije koje Android ima, to bolje?
Na koji meni misliš?Dobija ono što je baš trebalo. A sada ćeš videti kako android kopira padajući meni.
i da i dalje nema precica za paljenje lokacije, meni je ovo bas glupi sto su toliko za neke najobicnije stvari ograniceniUpravo update, ne vidim nesto novo preterano ali nisam jos stigao da iscackam, potrebna pomoc oko control centra kako zameniti mesta npr. Air dropu i mobiln podacima?
Premale su mi ikonice a iskreno i ne koristim airdrop uopste
I dalje zeza na A1 volte, malo je kao radilo, sad mrka kapa. Srediće verovatno za par dana.
Pa Samsung to odavno ima 😀 jedino sto se ne moze menjati velicina ikonicaMeni koji se spusti od gore, isti sistem će uraditi na Android a posebno samsung da se može menjati.
A zasto da me kikne? Zato sto sam rekao nesto sto jeste tacno? Pritom, ako pratis temu mogao si da vidis da koristim ajfon a ne Samsung. Međutim nisam iskompeksiran pa da ne priznam sta je kod konkurencije bolje ili gore! Nema gore od fanbojeva, na svakom forumu!Svetu se ne može ugoditi. Kad nema promena, što nema promena. Kad ima promena, haha kopira android. Jel mogu moderatori da kiknu ove "to ima Samsung odavno" sa teme... Ne doprinose ničemu na temi. Nikakva korisna informacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari