Šta je novo?

iOS 18

• Začetnik teme Začetnik teme akki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@dervisbegovic_ se nije žalio da ne radi, a čini mi se da je on na A1?

Jesi instalirao RC? Odradio čist install? Resetovao network podešavanja? Promenio karticu? Probao tu istu karticu u drugom telefonu?

Odradio sve sem vađenja kartice… probacu i to ali na drugoj mts kartici radi volte najnormalnije. Radio i na A1 do prvog apdejta na 18 public beta. Aj videću da li jos neko na A1 ima isti problem i na RC
Jesi instalirao RC? Odradio čist install? Resetovao network podešavanja? Promenio karticu? Probao tu istu karticu u drugom telefonu?

@dervisbegovic_ se nije žalio da ne radi, a čini mi se da je on na A1?
U Yettel-u sam od marta, tako da nema žalbi od mene za razliku od prošle godine kada sam kroz celu betu bio bez VoLTE-a. 😉

Edit: da dodam prošle godine na A1 je bilo isto kao i kolegama od prve bete pa do zvaničnog update-a na 17 nije mogao da se koristi VoLTE.

Onda moze biti da ne radi. Mada cudno da na A1 ne radi, mislim da su oni prvi poceli sa VoLTE na iPhone-u.

U Yettel-u sam od marta, tako da nema žalbi od mene za razliku od prošle godine kada sam kroz celu betu bio bez VoLTE-a. 😉

Edit: da dodam prošle godine na A1 je bilo isto kao i kolegama od prve bete pa do zvaničnog update-a na 17 nije mogao da se koristi VoLTE.
I kad je proradio VoLTE prosle godine?

Pa nema sta da probavas kada mreza nema sertifikat, bice uskoro kad izadje RC, kod A1 ide na nivou grupe i ne bude na betama...

Meni je cudno kod iosa i fali mi ta opcija, u kameri, kad krenes da snimas video ne postoji mogucnost da saltanja prednja/zadnja. Kao npr u pozivima. I prastarim telefonima.

Nemam ja to kod sebe, mada uradila sam nadogradnju preko kompa pre koju nedelju ako to ima veze.

Hvala za info. Ovo je odlična opcija. Ne bih obratila pažnju ko zna do kad na ovo.

Meni jutros izasli 18 regularan i 18.1 Beta 3... Ima li nekog da je probao jedno ili drugo 😉

Evo kad sutra izlazi ios 18 😜

Prilozi

• IMG_7900.jpeg
    IMG_7900.jpeg
    708.3 KB · Pregleda: 259

Prilozi

• IMG_1837.jpeg
    IMG_1837.jpeg
    303.7 KB · Pregleda: 214
Ima li nekih informacija kada će nam IOS 18?

@supermarkomare9 Kako su rekli 7 dana od predstavljanja. Po našem vremenu 16-ti između 19-20h.

IMG_5114.jpeg
Apdejtovati ili ne, ja obicno sacekam mesecak dana dok svi iskukaju na lagove i bagove ali me ovaj put...

Nazad
Vrh Dno