29. jula bi trebalo da ide public beta 2Ja sam na public beta verzijama.
29. jula bi trebalo da ide public beta 2Ja sam na public beta verzijama.
Divota 🥲to nece ni raditi do final![]()
Da, promenili su mesto u Control Centru.Da li imate opciju personal hotspot na public beti? nema je vise na standardnom mestu, a uneti su mi podaci za APN unutar mobilne mreze
I to najmanja ikonica, stvarno nisam videoDa, promenili su mesto u Control Centru.
Hajde javljajte ako ima načina da se AI koristi na 18.1 iz Srbije.
Kako se beše menja region? To sam radio na početku kad sam kupio prvi ajfon pa sam menjao zbog neke aplikacije. Sad probam u iCloud podešavanjima da promenim, odbija metod plaćanja, probao sam sa karticama različitih banaka (sa jednom od te dve sam nekad menjao bez problema)Pogledajte prilog 452190
Pogledajte prilog 452191
Samo promenite region na US radi ne treba VPN niti bilo kakve druge akrobacije
Baterija dosta bolja na 18.1 beta nego na 18.0 beta 4 bar meni…..
Settings / General / Language & RegionKako se beše menja region? To sam radio na početku kad sam kupio prvi ajfon pa sam menjao zbog neke aplikacije. Sad probam u iCloud podešavanjima da promenim, odbija metod plaćanja, probao sam sa karticama različitih banaka (sa jednom od te dve sam nekad menjao bez problema)
Što? Taman onaj deo stanovnistva koji ne zna da koristi telefon bez srpskog jezika nije za njih. Što duže bez podrške to bolje.Što ne ubace konačno podršku za srpski jezik ?
Kakve veze ima podrska za srpski jezik sa ovime sto ti pricas?Ma napravis novi nalog za tu regiju, skines aplikaciju izlogujes se i ulogujes na svoj nalog. Poslije se azurira sama i to je to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari