Šta je novo?

iOS 18

@dervisbegovic_ se nije žalio da ne radi, a čini mi se da je on na A1?

Jesi instalirao RC? Odradio čist install? Resetovao network podešavanja? Promenio karticu? Probao tu istu karticu u drugom telefonu?

Odradio sve sem vađenja kartice… probacu i to ali na drugoj mts kartici radi volte najnormalnije. Radio i na A1 do prvog apdejta na 18 public beta. Aj videću da li jos neko na A1 ima isti problem i na RC
Jesi instalirao RC? Odradio čist install? Resetovao network podešavanja? Promenio karticu? Probao tu istu karticu u drugom telefonu?

@dervisbegovic_ se nije žalio da ne radi, a čini mi se da je on na A1?
U Yettel-u sam od marta, tako da nema žalbi od mene za razliku od prošle godine kada sam kroz celu betu bio bez VoLTE-a. 😉

Edit: da dodam prošle godine na A1 je bilo isto kao i kolegama od prve bete pa do zvaničnog update-a na 17 nije mogao da se koristi VoLTE.

Onda moze biti da ne radi. Mada cudno da na A1 ne radi, mislim da su oni prvi poceli sa VoLTE na iPhone-u.

U Yettel-u sam od marta, tako da nema žalbi od mene za razliku od prošle godine kada sam kroz celu betu bio bez VoLTE-a. 😉

Edit: da dodam prošle godine na A1 je bilo isto kao i kolegama od prve bete pa do zvaničnog update-a na 17 nije mogao da se koristi VoLTE.
I kad je proradio VoLTE prosle godine?

Pa nema sta da probavas kada mreza nema sertifikat, bice uskoro kad izadje RC, kod A1 ide na nivou grupe i ne bude na betama...

Meni je cudno kod iosa i fali mi ta opcija, u kameri, kad krenes da snimas video ne postoji mogucnost da saltanja prednja/zadnja. Kao npr u pozivima. I prastarim telefonima.

Wtf is that?

Nemam ja to kod sebe, mada uradila sam nadogradnju preko kompa pre koju nedelju ako to ima veze.

Meni jutros izasli 18 regularan i 18.1 Beta 3... Ima li nekog da je probao jedno ili drugo ;)

to je 18 RC, maltene finalna verzija. Radi super osim sto i dalje nema VoLTE na A1

Evo kad sutra izlazi ios 18 😜

Prilozi

• IMG_7900.jpeg
    IMG_7900.jpeg
    708.3 KB · Pregleda: 259

Prilozi

• IMG_1837.jpeg
    IMG_1837.jpeg
    303.7 KB · Pregleda: 214
Ima li nekih informacija kada će nam IOS 18?

@supermarkomare9 Kako su rekli 7 dana od predstavljanja. Po našem vremenu 16-ti između 19-20h.

IMG_5114.jpeg
Apdejtovati ili ne, ja obicno sacekam mesecak dana dok svi iskukaju na lagove i bagove ali me ovaj put...

Vrh Dno