vojo77
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 14.03.2019
- Poena
- 165
Odgovaram @Logo Guru tj. @Voltage Boy da napravi novi nalog i mijenja po potrebi bez promjene regiona.Kakve veze ima podrska za srpski jezik sa ovime sto ti pricas?
Odgovaram @Logo Guru tj. @Voltage Boy da napravi novi nalog i mijenja po potrebi bez promjene regiona.Kakve veze ima podrska za srpski jezik sa ovime sto ti pricas?
Uradi mu restart. Kod mene se ne dešala ali kad uđem na sve aplikacije zamrzne se po nekad. Počeli su developeri da ubacuju dark ikonice u svoje aplikacije. Ne znam dal je to do njih ali outlook mail se sad uklapa u dark temu.Od poslednje public bete (beta 4) primecujem fps drop i sttuterovanje animacija pri spustanju i podizanju Control centra… desava li se jos nekome? Ip 13
Ma to sam i uradio vise puta, resetovao sam cak i neka podesavanja… ne desava se uvek ali mnogo cesce kad sam na mobilnoj mrezi. Pre par dana sam dodao drugu e-sim karticu, mozda je i do togaUradi mu restart. Kod mene se ne dešala ali kad uđem na sve aplikacije zamrzne se po nekad. Počeli su developeri da ubacuju dark ikonice u svoje aplikacije. Ne znam dal je to do njih ali outlook mail se sad uklapa u dark temu.
New iOS 18.1 feature: NFC contactless transactions within apps (separate from Apple Pay and Apple Wallet). From Apple: "Starting with iOS 18.1, developers will be able to offer NFC contactless transactions using the Secure Element from within their own apps on iPhone, separate from Apple Pay and Apple Wallet. Using the new NFC and SE (Secure Element) APIs, developers will be able to offer in-app contactless transactions for in-store payments, car keys, closed-loop transit, corporate badges, student IDs, home keys, hotel keys, merchant loyalty and rewards cards, and event tickets, with government IDs to be supported in the future.
Hoce, ali kad si vec na beti i ne mozes da se vratis na 17, pametnije ti je da skidas nove verzije. Onda kada budes apdejtovao na RC (finalnu verziju pre zvanicne), iskljuci betu. Posle toga ces dobijati zvanicne verzije pocev od 18.0.1.Meni na 14 pro, od kako sam prešo na 18 baterija je katastrofa, skoro svaki dan koristim i do 150%, kad se puni užasno se greje. Probao na PCu preko iTunes da vratim ios17 ali izbacuje error "there was a problem downloading the software for the iphone"... Ako samo isključim betu, hoće samo da pređe na normalnu verziju kad izbace ?
znaci li i ovo npr za banke koje nemaju Apple Pay da ce moci integrisati ovo u svoje aplikacije?Interesantno je za beskontaktne transakcije za plaćanje van Apple Pay sistema
Prvo idu Australia, Brazil, Canada, Japan, New Zealand, U.K. i U.S., a kasnije će dodavati.
![]()
Developers can soon offer in-app NFC transactions using the Secure Element
Apple introduced new APIs that allow developers to offer NFC transactions using the Secure Element on iPhone.www.apple.com
Njesra totalno.Taman su u public beti 3 napravili recent listu poziva kako treba i sada su na public 4 opet vratili kako je na 17.
Ja sam skoro share-ovao hotspot dok smo bili na putu, i otprilike, kad onaj ko je bio zakacen na hotspot ne koristi telefon (zakljuca se telefon), posle nekog vremena se ugasi hotspot.Je l ima neko problem sa hotspotom, da stalno se “gasi” tj bude not discoverable? Ne znam da li je ovo feature ili šta god, ali se ne sećam da je bio problem na 17ici kada delim hotspot da se gasi tj izgubi konekciju kada drugi telefon se zaključa …
Evo izašla beta 5 i još uvek je ista situacija. Izgleda da su odustali od nečeg što je bilo jako korisno. Kakvi slepci...Mozda je bilo nekih problema pa su privremeno vratili staro resenje dok se ne ispravi. Meni se vise dopada to nego ovo kako je do sada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari