Ovo je jedna od najvećih gluposti iOS-a. Ne znam čemu mogućnost da isključiš update kad ga on uvek sam prijavi pa instalira.
Ja bih pitao ChatGPT (ili Bing) za Shortcut koji će da omogući toDakle nema način da se namesti da uvek šalje pun kvalitet, koja glupost.
Jasno, samo mislim da je glupo što ga uopšte skida ako je već isključena opcija auto apdejta. Imam recimo razlog zašto neću trenutno da ažuriram i ne želim da tražim fajl po telefonu i brišem niti da pazim da mi ne bude u isto vreme na punjaču i wifi-ju. Ali hvala svakako na pojašnjenju
Trebalo bi da je uvek upaljenda li zna neko kako se pali nfc na ajfonu inace imam ajfon 12 mini
Мислим да неће многи барем не још постављати свој engine, али свакако мислим да то неће бити толики проблем у будућности.Čekam stable, ali lepo što sad u battery info odmah piše broj ciklusa. iMessage dobio upgrade. I side loading stiže samo u EU kao i da mogu drugi engine da koriste za browser, problem je u tome što to pravi dupli trošak da održavaju browser za deo sveta koji je praktično Safari skin, i da prave sa svojim engine za EU.
FB i Instagram to redovno rade, verovatno opet namerno. Jer su namerno puštali drain u aplikacijama da testiraju korisnike da li će da obrišu, rezultat je da neće.Ja takav drain imam na 14PM sa 17.3.1 koji je počeo pre par dana da to nije realno. Preko noći omlati telefon sa 80% na 55%. Gasio, palio, nema šta nisam radio, soft reset, hard, ma ništa. Vidim da instagram troši dosta, uradio sam njegov update koji je izašao pa ću ispratiti danas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari