Šta je novo?

iOS 17

Ako na 17.1.1 najviše baguje kendi kraš onda je to jedna vrlo uspešna iteracija sistema. Meni lično ne baguje ništa, ali znam da ako nešto i zabaguje, reši se brzo. Žale se neki da im puca i wifi pa ne mora biti nužno do sistema (iosa ili androida) već i ti kilavi ruteri koje većina nas ima prave problem i na telefonu i na lap topovima,tabletima... Ja od kad znam za Šaomi on ne radi dobro i to je činjenica, a nikad se nisu potrudili da isprave, važno im je samo da nabijaju gigaherce, megapiksele, vate...

Šta znači sistem bez app? Ništa. Kao da kupite Soni 5 bez igrica. Krenete da igrate omiljenu igru i baguje, nije do nas, nije ni do nas, prebacivanje samo problema.
Čovek ima problem sa app, nema potrebe da se brani sistem botovski ko da primate platu od Apple, ja ću kasnije instrati da vidim kao radi kod mene iako Candy Crash ne koristim (zapravo nemam ni jednu igricu), ali istu sam video na mnogo ekrana oko sebe kako ljudi igraju baš tu igru dokolici na poslu, provozu, avionu, odmoru itd. Od mene će imati povrati info kako je na Pro Max.
Što se tiče tastature nemam nikakvih problema, ništa ne koči, bilo bi dobro vratiti na fabriku ako se problem već ne rešava (dešavalo mi se ranije na nekom starijem modelu, samo to je pomoglo, ali bilo je koliko se sećam dva veća update i menjanje iOS verzija kada je to počelo, znači morao je reset na fabriku da se vrate stvari na svoje mesto, jeste dobar iOS ali što je bilo mnogo, mnogo je 2 godine bez reseta).

Meni je Viber užasno radio na S23. Jel mogu onda da kažem da je loš telefon i da je Android krš? Ili da možda 3rd party app nije dobro optimizovan? Ista stvar je sa iOS-om 17 i kendi krašom, to pričamo.

Primećujem da na iPhone u Youtube posle novog updata sistema kada se telefon zaključa secne na pola sekunde tj stane zvuk. To je novost, pre je bilo smooth.

I nasumično se jednom u par dana zvuk pojačava ili stišava i pokaže se čak beli volume bar na ekranu a niko ne dira telefon niti airpods.

Meni i viber i yt premium rade bez navedenih problema. 17.1 14PM

Baterija takođe odlična, bolja nego na 16.6.

Planned obsolescence :), ja sam na iPhone 12 mini. I sve češće otkrivam male iritirajuće promene koje mi kvare užitak.

Primećujem da na iPhone u Youtube posle novog updata sistema kada se telefon zaključa secne na pola sekunde tj stane zvuk. To je novost, pre je bilo smooth.

I nasumično se jednom u par dana zvuk pojačava ili stišava i pokaže se čak beli volume bar na ekranu a niko ne dira telefon niti airpods.
Identican problem i kod mene na 13PM i yt premium, pocinje da me nervira jer i u autu slusam muziku preko bt...

mene najvise iritira kada neko slusa muziku na yt, ali sta cemo…

nisam mislio na njega, konkretno. mislio sam na to kao pojavu, mada i yt music nije mnogo kvalitetniji sound, dodje kao mp3

mene najvise iritira kada neko slusa muziku na yt, ali sta cemo…
Bas preko yt, stvar navike, do sad je radilo normalno.
Mada problem izgleda nije samo pri zakljucavanju, danas sam se igrao i ista je situacija i kad se izadje iz app dok nesto ide na yt pa i kad se opet udje, zastane na kratko zvuk. Ovo je nevezano za bt isto je i pri redovnom slusanju na zvucnik telefona /slusalice

Na YT music app nema problema, verovatno je neki ***** bas u samoj yt app

Secne kod mene YT music, sad kad ste rekli mislio sam da je do mene. Na početku kada krene pesma zaustavi na sekund dva pa krene, samo prva pesma kada se pusti, posle ne.
Za kola ništa bolje od YT music i ne treba, ako već plaćam YT nema razlog da je ne koristim. Imam i Deezer, ali tu neke razlike nema, to su kola a ne opera.

Ma zvanično naravno da nigde nisu, već imaš nekoliko news sajtova.

Da li skinuti 17.1.1. na 13 mini, sada sam na 17.0.1, ima sitan bag kad izadjem iz woc i svajp na levo vidi se jos krako vreme ikonica preko one blur pozadine, ali to nije bitno, nego mi preko noci pade 10 posto, a potpuno skinut sa mreze i bez pozadinskih app, mozda zato sto spavam u bas hladnoj sobi, da li ce 17.1.1. To popraviti ili neka druga caka?

Niko ne može da ti garantuje da će ispraviti taj procenat i uvek je pitanje do čega je to :) Svakako je dobro da pređeš na sledeću verziju pošto sigurno nije značajno izmenjena po pitanju potrošnje, a dolazi sa zakrpama i ispravkama bagova.

Niko ne može da ti garantuje da će ispraviti taj procenat i uvek je pitanje do čega je to :) Svakako je dobro da pređeš na sledeću verziju pošto sigurno nije značajno izmenjena po pitanju potrošnje, a dolazi sa zakrpama i ispravkama bagova.
Vazi, hvala, e da pre me nije teralo da instaliram novi ios, sad bas svaki dan iskace obavestenje

17.1.1 - moram da uđem u viber da bi mi stigla poruka ! Još neko ?

da... viber se sam kvari i popravlja danima... nema veze sa ios

I slanje slika je bilo katastrofa dok se tel ne upali i ugasi.

pa ta opcija sluzi da notifiaction stigne odmah :)

mslim da je problem viber plus

Sad neće da mi se ugasi ekran nakon 30 sekundi. Ako ne prodam ovaj ip14pro i kupim andoid…

Proradilo gašenje, odustajem od prodaje😁
Mada, tastatura baš laguje dok kucam ovu poruku

Dobro je , tastatura se vratila u normalu. Mislim stvarno, treba bre malo da se dovedu u red sa ovim IOS-om, ranije je bio mnogo stabilniji…

Nazad
Vrh Dno