Ne uocavam nesto puno bagova. Vise mi je kao neki nedovrsen proizvod koji je morao da bude bolji u SW segmentu. Eto te neke sitnice koje nerviraju o kojima pricamo ovde. Ne zelim samo sa me napadnu fan boyevi, nisam nista lose mislio xDVidi, odeš u android odeljak npr. S23 temu i tamo isto kuknjava na neke bagove i slično. I opet imaš pojedince koji imaju i koji nemaju bagove. Isto tako i ovde...
Bez ljutnje ali ako ocenjuješ "kvalitet" jedne platforme kroz aplikaciju koju je razvio 3rd party vendor, pogrešio si negde u pristupu.Kako nema veze, radila je savrseno pre update-a.
“Super” ti je savet u svakom slucaju, hvala!
Ako ti je za utehu, ja sam dva homepod-a stavio van funkcije posto ne mogu da me razumeju “how much time remaining on timer” i slicne gluposti… vratio sam se na alexu…Danas sam bio na ivici da olupam telefon o plocice , a ovo se desava od 17ice kad su poceli da jedu g*** sa apdejtovanim sirijem kojeg se sada plasim i da koristim (a koristio sam ga svakodnevno bez problema).
Znaci desava mi se 4. ili 5. put kad mu zadam komandu da pozove nekog iz imenika.
Danas u tus kabini, u sred tusiranja krene neki random klip na YT i ja kazem ‘Siri disable ili exit Youtube’ ni ne secam se, i cujem ‘Calling Mira’.
A Mira je inace najbolja drugarica moje bivse (i od toliko ljudi u imeniku nju pozove) s kojom sam u nekim komplikovanim odnosima i s kojom sam se rastao bas kako ne treba i devojka se javi sto je najcrnje, vidim idu sekunde a ne mogu da iskljucim jer ruke mi od sampona…
Znaci, to je bilo pre par sati, mirao sam bromazepam da popijem i jos sam u haosu jer tacno znam kako ce sad to da tumace i sta ce da se prica ali dobro.
Izvinjavam se na duzem postu, interesuje me da li se ovo jos nekome desava od kad je izasla 17ica ili samo meni??
Mislim da suviše razmišljaš. Čak i ako se, recimo razočaraš, uvek možeš da se vratiš na Huawei. Ja sam, recimo posle tri generacije Pixela 3, 5 i na kraju 6, opet uzeo Iphone ( 15 ). Signal je primetno jači, VoLte radi na A1, nemam problem sa pojavljivanjem "unknown number" u istoriji poziva, Face ID ne može da se poredi sa kilavim FP na 6. Neke aplikacije kao Wallet, Hik Connect, pa i Google Home mi bolje rade na Iphone. Veličina telefona mi baš odgovara.. Tako da.... ja sam jako zadovoljan.....Pratim temu duze vreme jer sam polako poceo da klonem i da dam sansu iphonu (iako sam rekao da nikad necu pa makar bio zadnji na svetu telefon), jer sam razocaran u huawei apdejt i sitne bugove koje ima. Al ja sad ne znam uopste posle svih ovi postova i iznosenja misljenja, dal uopste valja ili ne valja, da li je sistem bolji, bez bugova ili ima problema. Mozda bolje da nisam ni usao u ovu temu, lakse bi mi bilo. 😐
Upravo sam to hteo da napišem. Ja imam 15 i nemam ni jedan bag, a sve i da se neki pojavi, bude popravljen u prvom, eventualno drugom sledećem apdejtuMislim da suviše razmišljaš. Čak i ako se, recimo razočaraš, uvek možeš da se vratiš na Huawei. Ja sam, recimo posle tri generacije Pixela 3, 5 i na kraju 6, opet uzeo Iphone ( 15 ). Signal je primetno jači, VoLte radi na A1, nemam problem sa pojavljivanjem "unknown number" u istoriji poziva, Face ID ne može da se poredi sa kilavim FP na 6. Neke aplikacije kao Wallet, Hik Connect, pa i Google Home mi bolje rade na Iphone. Veličina telefona mi baš odgovara.. Tako da.... ja sam jako zadovoljan.....
Prvo.. ne uzimaj zdravo za gotovo bilo cije pisanje. Ako tako nastavis, internet i nije bas mesto za tebe. Raznih nas (slucajeva, pacijenata, itd) ima. Pricam za sebe da se ne bi nasao neko prozvan.Pratim temu duze vreme jer sam polako poceo da klonem i da dam sansu iphonu (iako sam rekao da nikad necu pa makar bio zadnji na svetu telefon), jer sam razocaran u huawei apdejt i sitne bugove koje ima. Al ja sad ne znam uopste posle svih ovi postova i iznosenja misljenja, dal uopste valja ili ne valja, da li je sistem bolji, bez bugova ili ima problema. Mozda bolje da nisam ni usao u ovu temu, lakse bi mi bilo. 😐
Ja sam misljenja da kad ne bi koristio iphone, ne bi nista ni koristio… ti problemi su sitni, ali mi je najbitnije da je telefon softverski podrzan sigurno 5 godina. Za androide nisam naisao na takav slucaj… bagovi su bagovi, i ima ih svuda…Pratim temu duze vreme jer sam polako poceo da klonem i da dam sansu iphonu (iako sam rekao da nikad necu pa makar bio zadnji na svetu telefon), jer sam razocaran u huawei apdejt i sitne bugove koje ima. Al ja sad ne znam uopste posle svih ovi postova i iznosenja misljenja, dal uopste valja ili ne valja, da li je sistem bolji, bez bugova ili ima problema. Mozda bolje da nisam ni usao u ovu temu, lakse bi mi bilo. 😐
3rd party developer, pritom #1 na svetu po uspehu, no i to je nebitno, zar nemaju striktnu prodavnicu gde se sve validira pre izbacivanja, svaki update. Sto znaci da nije do aplikacije nego do telefona. Hardver se menjao nije, sto mi daje za pravo da direktnog krivca vidim u ios-u, tacnije ovom najnovijem zbog kojeg mi se cini da koristim drugi telefon, sve zivo laguje, od tastature do tranzicije u menijima.Bez ljutnje ali ako ocenjuješ "kvalitet" jedne platforme kroz aplikaciju koju je razvio 3rd party vendor, pogrešio si negde u pristupu.
Pa dobro jesu priznali? Hoće li popraviti? Jel priznao xiaomi da im ceo sistem baguje? Jesu popravili? Pronađi razliku.3rd party developer, pritom #1 na svetu po uspehu, no i to je nebitno, zar nemaju striktnu prodavnicu gde se sve validira pre izbacivanja, svaki update. Sto znaci da nije do aplikacije nego do telefona. Hardver se menjao nije, sto mi daje za pravo da direktnog krivca vidim u ios-u, tacnije ovom najnovijem zbog kojeg mi se cini da koristim drugi telefon, sve zivo laguje, od tastature do tranzicije u menijima.
Indirektno su i sami priznali da su kiksnuli jer su pauzirali razvoj osamnaestice da bi sredili bagove iz ove verzije (doduse na nedelju dana ali i to je pokazatelj trenutnog stanja).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari