Nikola mJet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2018
- Poena
- 315
Msm da su osvetljenje u defaultu podigli i zato ti deluje.Dal se tripijem ili je meni slika/boje lepša na 17 ? Kao da su i font malo promenili ?
Msm da su osvetljenje u defaultu podigli i zato ti deluje.Dal se tripijem ili je meni slika/boje lepša na 17 ? Kao da su i font malo promenili ?
Pre ce da bude da je do drugara 😁Uf nisam stigao da pogledam ali incoming call pa kad mi razvuce onu low res fotku iz imenika od pojedinaca brate pa to je bruka kako je ruzno. Moze li da se to nekako iskljuci!? Danas me zvao drugar inkada sam video dolazeci poziv cisto me uplasio nisam smeo da se javim
Niko mi nije odg moram opet pitati, da li je zvuk notifikacija konacno kao i pre ili je stisan i dalje da se jedva cuje?
I na temi ip12 i 14 pricamo kako moramo da skinemo melodije kako bi se glasno cule, utuljene su na ios 16. Imam oko sebe i 12 i 13 i 14 i svuda se jedva cuje zvuk maila, vibera, zakljucavanja telefona. Pun je net toga, super ako tebi radi ok, ali meni od 12ice na ovamo evo ne radi
Pozdrav ljudi.
Ranije na 16.6 je weather widget na home screen i na lock screen mogao da radi i kada je selektovano koriscenje lokacije WHILE USING THE APP ONLY. Sada kada je ta opcija ukljucena widget na home screen i na lock screen ne prikazuje vreme, dok se ne ukljuci WHILE USING THE APP OR WIDGETS. Ima li nekog resenja za ovo?
Nema, samo 12 i 48 MPX.Da li i 14pro ima sada opciju za 24mpx?
Tako je.Ali ima 48 heif jel?
A u cemu je fora sa tihim notifikacijama? Npr poruka se cuje normalno, ali mail i viber jedva da se cuje. Zna nekad da kad mi neko salje 5 poruka za redom, jed a od tih 5 se cuje jako tj normalno. U isto vreme, samo koleginica koja nosi XR ima i dalje najnormalniju jacinu svega kao i pre.Promenili su default zvuk za notifikacije iz Tri-Tone u Rebound i toliko je tiho da iritira kad ti je potrebno da cujes notifikaciju za aplikacije ciji se zvuk svodi na default, a ne na sobstveni koji može da se bira. Pričam recimo za ne-default mail aplikaciju, FB i IG ne koristim, ali kažu korisnici da je identično.
Skraćeno
https://9to5mac.com/2023/09/19/ios-17-iphone-app-notification-sound/
Takođe tačno, promenili su i za location mora da se izabere hile using the app or widget, to je jedini način da radi widget za vremensku prognozu na osnovu aktuelne lokacije
Nema, samo 12 i 48 MPX.
Tako je.
Da li instalirati na 13 Pro Max?17.0.1 je za iPhone 15 prevashodno.
Ko ima 14 Pro i Max, obavezno staviti 48 heif, više detalja ima i manje Apple obrade. Plus dobijete ogroman materijal za crop.
Gde se nalazi ta opcija, ja je ne vidim nigde a citam da je spominju?instagram se bukvalno ne cuje , viber zlo koliko lose radi na ios - u zadnjih godinu dana.Ne znam ovi delevoperi sta rade a i sam apple.Ove nove funkcije od ios 17 sto su ubacili tipa kad previse gledas u ekran upozorava te i ostale gluposti , cim sam ukljucio odma baterija pocela brze da se prazni , dok ih nisam ukljucivao mislio sam da sa ios 17 je baterija najbolja do sada..
Aha, meni je scr time off, zato i nisam video.Settings pa screen time i tu se nalazi opcija screen distance
Mislim da nema razloga da ne uradis.Da li instalirati na 13 Pro Max?
A u cemu je fora sa tihim notifikacijama? Npr poruka se cuje normalno, ali mail i viber jedva da se cuje. Zna nekad da kad mi neko salje 5 poruka za redom, jed a od tih 5 se cuje jako tj normalno. U isto vreme, samo koleginica koja nosi XR ima i dalje najnormalniju jacinu svega kao i pre.
Au bre, gde zakloni ovu lepotu sa tim notifikacijamaJedan bug koji sam danas primetio je da mi notifikacije prikazuje ovako u desnom uglu do pola vidljive kao na slici ova srednja. Desilo se i za viber i za wa... iphone se3
sve radi top.. mada sam primetio bug kad udjes na kontakt pa hoces na onu slusalicu da kliknes, nece. Ali radi odmah ispod klik na br tel..Da li instalirati na 13 Pro Max?
Ni približno ne deluje kao Xiaomi rešenje. Xiaomi je bukvalno izmislio dizajn mnogih fabričkih aplikacija u odnosu na ovo što Apple radi.Kod razgovora, jel postoji nacin da se promeni ona siva pozadina koja kao da je na 100% osvetljenja, bas mi nekako cudno izgleda, kao cuvena crna boja na ips ekranima.
To su bas ocajno odradili, deluje nepovezano sa ostatkom ios, da ne kazem da mi deluje androidski, xiaomi resenje.
Meni se desava i bas mi smeta.Da li se desilo jos nekome da lozinke koje su sacuvane za sve sajtove, aplikacije i slicno postoje i dalje, ali ne se ne popunjavaju automatski na ios 17, dok je na 16 to funkcionisalo perfektno.
Ovo mi olaksava puno na dnevnom nivou jer odredjene aplikacije koje koristim u poslovne svrhe moram da kucam za njih hiljadu slova i brojeva.
Nadam se samo da ce neko na corumu izaći sa neki resenjem, ja nista nisam uspeo da uradim da to promenim.Meni se desava i bas mi smeta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari