Šta je novo?

iOS 17

pa... svi, zato se i zove public :)

naravno ne moras da instaliras ako ne zelis beta os

Mudro zboris :D

Ma ja sam na developer beti.. i nema update-a

Current iOS (21A5277j)
Zato sto je to ista beta kao i public, znaci sada od ponedeljka odlucis da li da nastavis sa manje stabilnijom beta 4 developer(manje stabilnija ali cesce izlazi) ili stikliras public beta u podesavanjima pa dobijes public beta 2 (stabilnija ali redje izlazi)

Zato sto je to ista beta kao i public, znaci sada od ponedeljka odlucis da li da nastavis sa manje stabilnijom beta 4 developer(manje stabilnija ali cesce izlazi) ili stikliras public beta u podesavanjima pa dobijes public beta 2 (stabilnija ali redje izlazi)
Toliko sam shvatio, ali vracam se na moj post..
jel dobio neko public betu?
Pa rece kolega, da su svi.. ali ako to nije slucaj ondaK ok.

Ubacio sam, šta znam. Deluje da je malo fluidnije od 15.6.1.(c) Za bateriju je rano.
p.s. Koliko treba otprilike vremenski da sync-uje oko 20k slika i videa? Sinoć je celu noć radio backup(dok sam bio na ios16) na icloud i zavrsio posle ~6h Net je 120mb upload, nije do toga.

Izlaze jednakom učestalošću od kad se izbaci prva public verzija, jedina razlika je što se, pogotovo u početku, čeka koji dan nakon naredne developer verzije. Što se više približavaju glavnoj verziji, manja je razlika, vremenski, u izlasku developer i public beta verzije. Nekad je to istog dana. Ovde je prva public beta koja odgovara trećoj developer verziji.

Ubacio sam, šta znam. Deluje da je malo fluidnije od 15.6.1.(c) Za bateriju je rano.
p.s. Koliko treba otprilike vremenski da sync-uje oko 20k slika i videa? Sinoć je celu noć radio backup(dok sam bio na ios16) na icloud i zavrsio posle ~6h Net je 120mb upload, nije do toga.

Niko ne može da ti kaže tačno koliko treba vremna. Računaj da se sync obavlja kad je telefon na punjaču i nakačen na WiFi mrežu.

Da li je neko isprobao Public betu? Kakva je? 😅

Koristim 17 public beta na iPad-u pro (2018) radi besprekorno, nema greške.

Kako misliš ne daje? Moraš da budeš registrovan na https://beta.apple.com i da u podešavanjima izabereš iOS Public Beta, i to je to čekaš sledeći release. Inače ako sad imaš dev betu i prebaciš na public, neće ti nikakav update ponuditi jer su to iste verzije softvera

Iste su ne brini. Kad dođe sledeća public biće ti ponuđena najnormalnije.

Nepotrebna ali zanimljiva opcija. 😂 Bila bi idealna kad bi svi koristili iphone i bye bye vizitke.

Ja sam mislio da su vizitke odavno bye bye. Inace, jako simpaticna opcija.

Nepotrebna ali zanimljiva opcija. 😂 Bila bi idealna kad bi svi koristili iphone i bye bye vizitke.
Nemoj tako, moram i ja nešto raditi. Neka bude mesano korišćenja ios i android a ja ću vam raditi vizit karte 😝

Ne znam da li neko ima problema posle apdejta na 17, ali telefon ekstra krenuo da baguje sa netom.

Iphone XR je u pitanju

Dodjem kuci sa posla, uhvati wifi u stanu. Normalno ga koristim (viber, vesti, YT, tapatalk) i u toku rada kao da se sam diskonektuje i onda krene da ocitava sadrzaj.
Na YT u toku videa samo stopira video i to je to.

Kad probam da iz kontrolnog centra wifi da deaktiviram tj da ga iakljucim i prebacim na net preko SIM-a tu zabaguje i mora da se restartuje.

Kako radi na 13pm? Inteza app?

ja imam betu od kad je izasla na 13pm sem, bug-a da widgeti ne rade kako treba sve ostalo kao na 16.
Nemam problem ni sa jednom app ni sa baterijom nista sve full samo widgeti buguju, sat se zabode na neko vreme dok ne kliknes na njega pa onda se opasulji isto i sa vremenskom prognozom. Koliko videh to su iseglali u beta 4 koja izlazi ovih dana.

Takođe i povećavaju bazu Apple korisnika 😁 , ali svakako korisna i praktična opcija 😃

Ovaj check-in mi se cini korisnim, barem za nas sto nas majke i u 30im godinama maltretiraju da se ‘javimo’ cim stignemo negde 😁
Dzabe burazeru.. dok me ne vidi i od mene ne cuje kako mi se zvala uciteljica u osnovnoj skoli i prvi kucni ljubimac ne pomaze nistas uz obaveznu propratnu recenicu "videces kad dobijes decu" nekada i sad "videces kad porastu" ...

Baterija znajcano bolja na beta 2 (13PM)

Nazad
Vrh Dno