Šta je novo?

iOS 17

Bila je priča 23 ili 24.10 ali je to samo prognoza, koliko znam zvaničan datum nikad ne postoji

Pisali su na sajtovima na osnovu procurele informacije na francuskom sajtu regulatorne agencije gde su videli update info za rešavnje nivoa zračenja za 12 modele.

Dobro su i primetili, do sada su korisnicima mogli uši da otpadnu 🤣

Pisali su na sajtovima na osnovu procurele informacije na francuskom sajtu regulatorne agencije gde su videli update info za rešavnje nivoa zračenja za 12 modele.

Mozda su namjerno odgodili. Cuj ovi objavili kad ce azuriranje izbaciti Apple. Kakvi amateri.🤣🤣🤣🤣🤣

14 PM, deluje da je stvarno poleteo sa 17.1. Sve radi dosta fluidnije.

14 PM, deluje da je stvarno poleteo sa 17.1. Sve radi dosta fluidnije.
Upravo uradio update na 14 pro, isto iskustvo imam, deluje za nijansu fluidnije. Mislim da je čak i problem koji sam imao sa tastaturom da zalaguje dok kucam tekst nestao. Otvaranje i minimiziranje aplikacija deluje prilično brže.

Upravo uradio update na 14 pro, isto iskustvo imam, deluje za nijansu fluidnije. Mislim da je čak i problem koji sam imao sa tastaturom da zalaguje dok kucam tekst nestao. Otvaranje i minimiziranje aplikacija deluje prilično brže.

Ovo potpisujem, itekako se primeti razlika.

Isto sve

za nijansu deluje fluidnije cekam bateriju da vidim zbog toga sam ga i azuirao.

Neka javi još neko za bateriju, razmišljam da predjem na 17

O bateriji se zbilja ne može diskutovati dok ne prođe par ciklusa ali fluidnije radi pofino, to mogu na prvu da kažem

Kod mene je baterija na 42% a 4h i 20min upaljenog ekrana. S tim što sam ga skinula sa punjača sinoć oko 1h jer je napunio telefon do 100%. Do ujutru je možda 2-3% spao kapacitet iz njemu znanih razloga. Ažurirala sam ga na 17.1 kad je balkan tech izbacio video na yt. Nije nikad ovako trajala baterija ni kad je telefon bio nov. A sad je kao na 91% bh a po battery statusu 87%. Nigde veze. Dobar update

Ne znam sta su uradili, ali vibracije su retardirane, tj haptic feedback kad neko posalje neku poruku. Ovo je katastrofalno. Kao telefon od 50$.

Vidim sad i ostali su primijetili…

Mislim da cu sacekati par dana da krenete da kukate :D 17.0.3 radi sasvim dobro

Instalirao, jedinu razliku koji promecujem je drasticno poboljsanje odziva tastature, nije ovako letela na 17.0.1, sve ostalo mi deluje identicno ovako na prvu.

Sinoć ažurirao i evo lomim ga 1,5h sot a tek na 90%

Baterija bolja definitivno

Dobro vece,
Da li treba uraditi neki backup ili nešto pre prelaska sa ios 16 na ios 17?

Uvek treba uraditi backup, bilo da je prelazak sa jedne na drgugu glavnu verziju, bilo da je update u okviru jedne verzije.

Nazad
Vrh Dno