upravu si, animacije mi deluju drugacije za nijansu, a baterija mi deluje bolje za sada nakon jednog punjenja, mada je baterija ludilo kako god...Odlično i deluje čak tečnije i minimalno štedljivije za 14 Pro u odnosu na prethodne verzije.
Ja sam od onih kojim je važniji dizajn od funkcionalnosti, ne osuđujPogresno je sto koristis Mail aplikaciju.🤣
Oh, noooAko je za mail koji je iCloud, logično je da je koristi 😃 Ako je Gmail, takođe je logično da ne radi push već fetch i da notifikacije nisu funkcionalne.
Zezam se. Koristio sam i ja Mail app. Kada radi, radi super. Ali kada zaglupi i ne dolaze notifikacije, morao sam reinstalirati.Ja sam od onih kojim je važniji dizajn od funkcionalnosti, ne osuđuj
Oh, nooo
Odmah, mada je tada već bila paklena vrućina pa sam grejanje pripisivao vremenu. Baterija mi skoro duplo kraće traje. U idle sa ugašenim ekranom napominjem da ne arči bateriju. Iphone 8 plus je u pitanju, ali opet cenim da to ne mora da bude razlog. Inače, uvek gasim sve opcije i manje bitne servise koji pretenduju da rade u pozadini.koliko dana posle update?
odradi faktori reset, meni na 16.6 se daleko manje zagreva.Odmah, mada je tada već bila paklena vrućina pa sam grejanje pripisivao vremenu. Baterija mi skoro duplo kraće traje. U idle sa ugašenim ekranom napominjem da ne arči bateriju. Iphone 8 plus je u pitanju, ali opet cenim da to ne mora da bude razlog. Inače, uvek gasim sve opcije i manje bitne servise koji pretenduju da rade u pozadini.
Ja sam primetio isto to sto i ti, i posle sam video da je brigtness vislje postavljen nego inace. Smanjio sam brigthness i bolja je baterijaOdmah, mada je tada već bila paklena vrućina pa sam grejanje pripisivao vremenu. Baterija mi skoro duplo kraće traje. U idle sa ugašenim ekranom napominjem da ne arči bateriju. Iphone 8 plus je u pitanju, ali opet cenim da to ne mora da bude razlog. Inače, uvek gasim sve opcije i manje bitne servise koji pretenduju da rade u pozadini.
u prevodu: ako vec toliko puno koristi Viber da ima 15GB podataka u njemu, onda je valjda naucila kako da ga bekapuje.ilindane, osim prekorevanja zasto mi zena nema skuplji telefon, nista pametno nisi rekao.
verujem da bi i ona volela da ima 14 pro max, ali ebiga, nije izvukla sedmicu kad se udavala. moje pitanje je bilo šta će tačno brisanje keš memorije iz viber aplikacije konkrentno da izbriše. pretpostavljam da briše slike iz aplikacije koje nisu preuzete u galeriju, ali nisam siguran.
ruter je neki mts-ov, stavili su ga prošle godine. ostali uređaji normalno funkcionišu i ne skidaju se sa njega, i stariji i mlađi. problem nije trošenje baterije i brzina 4g veze, nego potrošnja podataka iz paketa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari