Mozda je popravio to 16.4.1?Stvarno nek poprave ovo retardirano sto na instagramu nema zvuka kad pojacavam nego moram da drndam ovaj taster, ne bi li se slucajno pokidao. Veliki minus. Radilo je normalno i kad je smanjen i kad je pojacan zvuk. Na primer na poslu mi je smanjen zvuk i samo hocu par sekundi da cujem neki stori i normalno je sve moglo, jednom kliknem + i cujem sve.
Pisala si instagramu ili Apple-u za problem ili je to samo pisanje ovako na forumu kako mi ne poprave?Stvarno nek poprave ovo retardirano sto na instagramu nema zvuka kad pojacavam nego moram da drndam ovaj taster, ne bi li se slucajno pokidao. Veliki minus. Radilo je normalno i kad je smanjen i kad je pojacan zvuk. Na primer na poslu mi je smanjen zvuk i samo hocu par sekundi da cujem neki stori i normalno je sve moglo, jednom kliknem + i cujem sve.
Sad proverio, sada radi kao ranije. Znaci ukljucen silent mod, ton na instagramu se ne cuje, tek kada se volume + stisne tad pusti zvukMozda je popravio to 16.4.1?
Ekstra, ipak je Apple napravio gresku.Sad proverio, sada radi kao ranije. Znaci ukljucen silent mod, ton na instagramu se ne cuje, tek kada se volume + stisne tad pusti zvuk
Kako misliš ne radi zvuk? Misliš kad je na silentu neće automatski da pusti zvuk kad skroluješ dok na normalnom modu pušta zvuk automatski tj onako kako ostaviš u aplikaciji, tako te sačeka kad je pokreneš ponovo. Bar kod mene je tako. Ali mi je logično da u silent modu ne pušta zvuk nikad automatski.Evo opet ne radi zvuk na instagramu kad je telefon na silentu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari