Strah od lose baterije je jaci od "Install now"Ne vidim razloga nekog straha da se ažurira telefon.
+1Čim dođe novo ažuriranje odmah uradim.
13 pro ne u mom slučaju ali iPad 6th gen definitivno da nakon update-a. Mada videćemo kroz par dana.Grejel vam se telefon na 16.4 sistemu?
13 pro je u pitanju.
To je to, tnxIdi u settings i nadji opciju Prevent Lock to End Call, ukljuci je
Nocas sam zaboravio da stavim tel na punjac, sa 67 jutros me je cekao sa 67%Kad je baterija na 100% onda ne skine ništa tokom noći . Kad je baterija na ispod 80% pre spavanja onda tokom noći skine 4 do 6% zavisi od toga koliko dugo se spavalo . Provereno na 13mini
Čuj "čak i Bugari", a oni u EU jače od 15 godina i pritom su veće tržište od nas. Ako su oni dobili podršku tek od iOS 16, daj Bože da se mi naziremo negde na horizontu.Čak su i Bugari dobili podršku od IOS-a 16, o Hrvatima i da ne govorim.
Dajte zvaničnu mail adresu ili link za direktan kontakt sa Apple. Da svako od nas pošalje na istu zahtev da se srpski jezik uključi u sledeću verziju IOS-a. Čak su i Bugari dobili podršku od IOS-a 16, o Hrvatima i da ne govorim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari