m.djuricanin99
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.08.2013
- Poena
- 170
Meni je na 11-tici mnogo loša baterija od ažuriranja na 16.4,makar 30% lošija nego pre update.
Kako misliš ne radi zvuk? Misliš kad je na silentu neće automatski da pusti zvuk kad skroluješ dok na normalnom modu pušta zvuk automatski tj onako kako ostaviš u aplikaciji, tako te sačeka kad je pokreneš ponovo. Bar kod mene je tako. Ali mi je logično da u silent modu ne pušta zvuk nikad automatski.
Evo jesam, proradi. Htio sam ga polomiti 😂^ kod mene radi normalno, probaj ga obrisati pa opet instalirati
Reinstaliraj instagram, to je nesto do tebe jer meni radi.Kada gledam stories recimo, a telefon na silentu, volume up je bio dovoljan da se zvuk pojavi. Sada to ne funkcionise, pre 16.4 je radilo, sa 16.4 nije, sinoc sam azuirao na 16.4.1 i bug je bio otklonjen, ali se sada ponovo pojavio.
Meni se to desilo sa Zedge, app se update i posle toga nije htela da se ucita. Uradio novi instal i radi normalno. Bitno da ti sada radi okEvo jesam, proradi. Htio sam ga polomiti 😂
Svi ga koriste u cg i tako je kako je. A vjeruj mi iskucam tri riječi i zatvori se i onda moram da jurim da zavrsim poruku.Ja sam u soku da smrlj**i instagram vas izazove da polupate telefon pa makar taj tel vredeo i 50e… to smece od app ne zasluzuje da bude u mom tel
732mb, nije do kesa, od starta isto tako radi, bilo je bar 10 azuriranja u medjuvremenu.Vidi da nemas neku nenormlanu kolicinu kesa… mada ja imam 7GB sve je top
NopDa li vam se dešava da telefon češće traži da se unese šifra? Neće da pusti face ID nego mora broj. Primetio sam i kod mene na 14 pro i kod žene na 13. Neko vreme me nije bilo na ios-u ali sad kad sam se vratio, deluje mi da mi češće traži nego pre nekih 6-7 meseci kad sam koristio 13 pro
Meni da.. i bas smara, aj kad sedim ok, ali dok vozim ili radim nesto.. uhhhDa li vam se dešava da telefon češće traži da se unese šifra? Neće da pusti face ID nego mora broj. Primetio sam i kod mene na 14 pro i kod žene na 13. Neko vreme me nije bilo na ios-u ali sad kad sam se vratio, deluje mi da mi češće traži nego pre nekih 6-7 meseci kad sam koristio 13 pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari