Šta je novo?

iOS 16

^ na 14pm nema razlike, juče od 6h skinut sa punjača i u 22h baterija na 73%

Poslednja izmena:
ja to gledma po dnevnom SOT izvestaju koji mi je uvek oko 50% batt sa 5+h sot-a

^ na 73% sam imao 3:06h sot, po meni nema padanja čak i malo bolja. Ja govorim o 14pm za 13-tu seriju ne mogu da tvrdim jel bolje ili losije.

Mislim da ljudi preprano donose sud jer su tek azurirali tel :-D

Treba par dana da indeksira, meni je sve bolja i bolja a przim ga sve vise i vise kad se vec lozi haha

Много се цимате око тих батерија и СоТ-ова, пуњења од-до, БХ. Уживајте у уређајима, пуните кад вам затреба пуњење, колико хоћете. Уређаји су ту да вам служе а не ви њима...

Kod devojke isto bolja baterija na iPhone 12. Dodje kući sa 35% a kaže da je dolazila sa 20-25.

Bolja je baterija. Ja dođem kući sa 55% a izašao sam sa 25%. Punio 23,5 minuta do 71% isključivo u kasnim popodnevnim satima.... Apple ima BH a Samsung uveo ograničenje na 85%, ludilo. Bolje da krene priča o maskama opet.

Stvarno nek poprave ovo retardirano sto na instagramu nema zvuka kad pojacavam nego moram da drndam ovaj taster, ne bi li se slucajno pokidao. Veliki minus. Radilo je normalno i kad je smanjen i kad je pojacan zvuk. Na primer na poslu mi je smanjen zvuk i samo hocu par sekundi da cujem neki stori i normalno je sve moglo, jednom kliknem + i cujem sve.

Stvarno nek poprave ovo retardirano sto na instagramu nema zvuka kad pojacavam nego moram da drndam ovaj taster, ne bi li se slucajno pokidao. Veliki minus. Radilo je normalno i kad je smanjen i kad je pojacan zvuk. Na primer na poslu mi je smanjen zvuk i samo hocu par sekundi da cujem neki stori i normalno je sve moglo, jednom kliknem + i cujem sve.
Mozda je popravio to 16.4.1?

Pisala si instagramu ili Apple-u za problem ili je to samo pisanje ovako na forumu kako mi ne poprave?

Svima, rekla da cu im bombu poslati u pismu.

^ovo urade na svakom drugom update-u. Ne znam kako im to stalno promakne.

Primetio sam sada da su mi se poruke od banaka, operatera i slicno podelile u dve prepriske. Stara prepiska se zavrsava u subotu, a od nedelje imam nove prepiske sa istim nazivom posiljaoca.
Da li se jos nekom ovo desilo?

Мени се 14.03. раздвојиле при неком апдејту(на бети сам) и тако ми стоје 2 поруке истог назива...

Što se tiče zvuka koji ne radi kad je na silentu, nije samo na Instagramu već i na drugim aplikacijama, recimo Google photos
Ali je ovaj apdejt to ispravio

Kod mene radi normalno, i na 16.4 mi je radilo bez problema, telefon mi je uvek u silent modu, pokusaj prvo da pustis neki reel i tu da pojacas zvuk

napokon se ne prica vise o bateriji…. new world problems….

^ nemoj dobacivati krenuće ponovo 😀

Evo opet ne radi zvuk na instagramu kad je telefon na silentu.
Kako misliš ne radi zvuk? Misliš kad je na silentu neće automatski da pusti zvuk kad skroluješ dok na normalnom modu pušta zvuk automatski tj onako kako ostaviš u aplikaciji, tako te sačeka kad je pokreneš ponovo. Bar kod mene je tako. Ali mi je logično da u silent modu ne pušta zvuk nikad automatski.

Vrh Dno