Šta je novo?

iOS 16

Meni deluje da dosta fluidnije radi od 16.03.
Videcu kako ce se baterija ponasati, stekao sam utisak da mi je na 03 verziji bila losija.

Ja cekam iAppleBytes sa YT. Nijednom nije omasio sa testiranjem, kad je baterija i fluidnost u pitanju. I dok sam imao 11, a i sad sa 13 PM.

u 19h je pusten update, kako ocekujes da ljudi znaju kakva je baterija posle 4h?

mada meni je stojao na punjacu dok se updateovao, tako da ono...

Za sada na 16.1 nema kasnjenja pri unosu teksta za Safari, Reminder i par third party aplikacija, koje se desavalo na svim prethodnim 16.xx.
iP 13 Pro Max.

Baterija nema leak probleme kao u 16.03 za sada. Nema dosta bagova koji su bili primetni. Ako ovo bude zapravo funkcionalan update, ostajem na 16.1 do pojave IP15 😂

Imao sam 16.1 RC, skinuo beta profil i sada imam Sredingerov update. Telefon u isto vreme ima poslednju verziju softvera ali i update na poslednji softver. Nikada ovo nisam video :)

Prilozi

• 1666679023346.png
    1666679023346.png
    182.9 KB · Pregleda: 65
Nema ni flikerovanja na tamnoj pozadini, definitivno bolje nego sto je bilo na 16.

Imao sam 16.1 RC, skinuo beta profil i sada imam Sredingerov update. Telefon u isto vreme ima poslednju verziju softvera ali i update na poslednji softver. Nikada ovo nisam video :)
Ista stvar i kod mene.. RC 16.1 je odličan nikakvih bagova ili slično.. sve radi odlično ..
Usput pitanje.. jesi li napravio update ili si ostao na RC16.1

Prilozi

• 2022_10_25_09_51_IMG_0082.PNG
    2022_10_25_09_51_IMG_0082.PNG
    80.6 KB · Pregleda: 36
Da li je neko pukao iPad OS 16 ?

Stoji mi i da je up to date sa 15.7 i da se updatujem na 16 --> kao da žele da se ograde ako mi uređaj ode u kanal. :D

Mnogo su mi nešto oprezni sa tom porukicom za 16icu zaturenom dole, a gore po sred ekrana piše iPad up to date 15.7. :D

Klikćem pa šta bude, 80% baterija.

Pa naravno, nekad bude i dva builda pre finalne verzije... Zato se i zove RC, kandidovan za izabrani ali kao i u stvranom zivotu uvek mora nesto da se popravi :ROFLMAO:

Inace, pocele su da izlaze prve aplikacije koje podrzavaju Live Activities i Dynamic Island i pogodite sta? Vecina naplacuje ili zahteva pretplatu da bi se koristilo... Od mene ni cent nece videti, stvar je principa...

^ posto pratim fudbal, ja koristim FotMob i oni ne naplacuju, ostale ne vidim potrebu :)

Meni je Flighty najbitniji... Odlicna app za pracenje letova ko putuje cesce, cak ima i predikciju kasnjenja koja iznenadjujuce dobro radi, ali naravno Live Activities su u Pro verziji koja se placa... Cak se i Lock screen widget placa ako zelis da ti se redovnije osvezava...

Fudbal pratim ali ne bas toliko da mi trebaju notifikacije, vise ono procitam rezultate i pogledam najbitnije utakmice :ROFLMAO:

Bice svakako i besplatnih ali najbolje app ce se placati sto je po meni uzas...

Meni je ovaj RC i ne nudi mi nikakav apdejt…

Instalirao 16.1 jutros i pojede mi bateriju + mnoooogo sporije se puni telefon, 5 minuta prošlo dopunio sa 5 na 7%, a isprazni se 2% za par minuta.
U pitanju je Xs, baterija 83% health

Ja sam imao neprijatno iznenađenje nakon instalacije iPadOS.
Na US App Store u sam, koristim Apple Music otkad je servis počeo sa radom.
Nakon apdejta na 16.1 veliki deo pesama u library je postao nedostupan, uz poruku da pesme nisu dostupne u našoj zemlji/regionu... Po mojoj proceni više od trećine pesama... Do sada takvih problema nije bilo...
Prebaciću Region samo zbog toga na USA, ako to ne bude dovoljno selim se na Spotify...

Danas nakon instalacije 16.1 nije radio whatsap sad radi ali poruke ne stizu dok se ne udje u samu apk. Da li je jos nekom tako ip12pro

Ja sam imao neprijatno iznenađenje nakon instalacije iPadOS.
Na US App Store u sam, koristim Apple Music otkad je servis počeo sa radom.
Nakon apdejta na 16.1 veliki deo pesama u library je postao nedostupan, uz poruku da pesme nisu dostupne u našoj zemlji/regionu... Po mojoj proceni više od trećine pesama... Do sada takvih problema nije bilo...
Prebaciću Region samo zbog toga na USA, ako to ne bude dovoljno selim se na Spotify...

Ovo sam i ja primetio. Kako menjas region ako si vec na US Store-u?

Nazad
Vrh Dno