Pa sad...Ne želim da ispadne da branim Apple jer stvarno nije tako, ali ako čovek ima 8 a sad je izašao 14, u međuvremenu je ios napredovao, dobijao nove funkcije i mogućnosti, i plus su telefoni dobijali nove, naprednije komponente, teško da telefon iz 2017 i 2022 mogu da rade apsolutno isto ili da je to bilo koja vrsta primoravanja
Jedini oni imaju original baterije od applea.Oni su reselleri, ne bih njima nosio na servis nista.
Kako si zadovoljan? Imam GT2 i planiram da predjem na AW7, jedino me brine baterija, navikao sam na 10ak dana bez punjenja...Izgledom da ali se tu svako poredjenje zavrsava. Imao sam GT2 pa presao na AW6,da ne mislis da pricam napamet. AW je ,vizelno, mozda najgrdji sat na trzistu ili mozda bolje reci najobicniji.
Ni u ludilu. GT2 ostavi i koristi ga i dalje. GT2 je vise fitnes band nego smartwatch. Baterijom ces se razocarati. 10-15 dana naspram jednog dana, posto je model star i BH mu je sigurno ispod 90%. GT2 ljepsi, djeluje kao pravi sat. Imas pozive na njemu i dosta. Kod mene AW 5 nakon 2 godine traje dan, ujutru od 6-22h ostane mi 15-20-25%, zavisi. Ocajna je baterija. 36-48h je max na AW 7-8 i to da pazis sta koristis.Ljudi,savet-Da li preporučujete kupovinu Apple Watch S3 kao zamenu za Huawei GT2? Koristim IP 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari