Znači opet uskačem u beta voz...Beta verzija iOS 15.4 omogucava funkcionisanje Face ID sa maskom i kad ne nosite Apple Watch.
Opcija je i da dodate "naocare", dioptrijske, da bi bolje radila funkcija kad se nose maska i naocare, a ne radi sa naocarima za sunce i potrebno je da se gleda u telefon pri otkljucavanju (attention for Face ID).
![]()
iOS 15.4 Beta Lets You Use Face ID With a Mask On
The iOS 15.4 beta that was introduced today added a new feature designed to allow Face ID to be used with a mask and without an Apple Watch for...www.macrumors.com
Tek sam instalirao, pa ne znam da li ima nekih bugova, niti kakva je baterija.
Meni se redovno desava, uglavnom kad sam na mob net a signal je slab, dodje obavestenje, poruka se ne pojavi odmah kad otvorim. Cim se signal vrati u normalu pojavi se i poruka.Da li se jos nekome desava da dobije obavestenje o poruci na viber, pogleda ono nista, meni danas dva puta, da li je do iosa ili ovog djubreta vibera.
Isto se i meni dešava kad je lošiji signal da stigne notifikacija a poruku vidim tek kad se poboljša internet.Meni se redovno desava, uglavnom kad sam na mob net a signal je slab, dodje obavestenje, poruka se ne pojavi odmah kad otvorim. Cim se signal vrati u normalu pojavi se i poruka.
Inace nisam ispratio da li tako treba, ali kad iskljucim wifi ili mob dat u not centr-u, ili recimo bluetooth, ne iskljuci se vec moram da udjem u settings i tamo iskljucim.
Restartuj, desilo se meni juce na 13pro a i na XS pre nekog vremena.Šta se dešava sa animacijama i tastaturom? Odjednom mi sve animacije postale slide sa desna u levo. Mnogo me iritira. Takođe i tastatura baguje. I pre 15.3 je bilo a i posle update. Od skoro mi se dešava. I kad će da vrate kursor u phone aplikaciju. Ovo postaje ozbiljna blamaža za apple.
Iphone 11 u pitanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari