Šta je novo?

iOS 15

Imate li problema sa gboard, vi koji koristite?

Te neće da se pojavi kad treba da kucam nešto, te nestane u toku kucanja.

Poslednjih desetak dana tako, par puta dnevno.
Meni je u poslednjih par dana swiftkey počeo da brljavi. Kao da se na momenat nakon prvog otkucanog karaktera spusti malo dole pa se brzo vrati na mesto i tek onda mogu da kucam.

Skoro ista stvar kod mene, samo sto skroz nestane, vrati se kada izadjem i udjem u chat ili promenim na global tasteru tastaturu. Izludjuje me i nikada se nije dešavalo pre.

Prvi problemcic, ne mogu da otvorim twiter iz npr. B92 aplikacije.

Šta je najbolje koristiti umesto YT app na ios-u?

Sta fali YT app?

Reklame, ne može u pozadini da radi. Imao sam premium ali me nešto kartica zeza pa nisam produžio pa gledam neku alternativu…

Samo premijum, nema drugih rešenja… Safari opcija je blah.

Reklame, ne može u pozadini da radi. Imao sam premium ali me nešto kartica zeza pa nisam produžio pa gledam neku alternativu…
I to mozete "familijarno" da resite, preko Indije, za sitne novce.

Bio sam preko Indije ali mi je nešto iskočio problem oko kartice pa su mi pauzirali premium a skinuli pare… gledam to kako da rešim.

pa ne mozes vise iz fake Indije, predji na Argentinu

To se ne odnosi na nas stare Induse? Danas mi je skinuo sredstva i sve radi kao i obično.

kad ti istekne kartica, neces moci dodati drugu, koliko sam shvatio

Meni su prihvatili obnovljenu karticu pre mesec dana. Prebacila sam plan na family. Probala sam Argentina (ne znam koji vpn) i pretplata je bila nešto velika pa sam vratila na Indiju. Nije neka razlika u ceni. Sad kad radi, ne diram ništa, karticu su mi konačno produžili na 5 godina.

pa ne mozes vise iz fake Indije, predji na Argentinu

Uspeo sam na kraju ne znam ni sam kako mi je prihvatio karticu(na Argentinu). Pisalo je da će mesečno skidati dok ne otkažem tako da se nadam da će potrajati. Jedino čekam da li će banka da mi resi refund jer su mi naplatili jedan mesec pa posle i jednu godinu na Indiju, kada mi je prošla uplata a nije mi bio aktiviran YT premium.

Musi radi, a nema ni reklama ako koristite neki dns za adblock
sideload je takodje solidna alternativa

Jel to dev verzija? Kod mene nista jos

To je RC verovatno.

Beta verzija iOS 15.4 omogucava funkcionisanje Face ID sa maskom i kad ne nosite Apple Watch.

Opcija je i da dodate "naocare", dioptrijske, da bi bolje radila funkcija kad se nose maska i naocare, a ne radi sa naocarima za sunce i potrebno je da se gleda u telefon pri otkljucavanju (attention for Face ID).

Poslednja izmena:
Da li vam se desava sa nekad nece da pusti video iz YT applikacije. Prvi koji je nece ali drugi treci hoce i onda kad se vratim onda i prvi pusti 😳

Baterija sabija! Doduše još sam na 15.2, al’ zar je bitno :)

Nazad
Vrh Dno