Šta je novo?

iOS 15

pusten

I juce na 15.0.2 i sada na 15.1 imam problem kada udjem u iphone storage da mi samo vrti u krug i nikako da ucita. Evo slika:

Prilozi

• 76E4B6F8-657D-4777-8C96-855B09102722.png
    76E4B6F8-657D-4777-8C96-855B09102722.png
    116.9 KB · Pregleda: 39
Kakva je baterija na 15.1 :ROFLMAO:

ja nemam taj problem

19E57989-E52A-4715-ABD1-38BECC8C2FDC.png

Postoji taj problem, najcesce pomaze to sto se ostavi duze vremena da se ucitava "vrti" i onda izbaci detalje...

Na iOS 15.1. gde vam se nalazi volume bar? Umesto sa strane pored volume dugmića meni je na vrhu ispod notch. NIsam primetio u najavama da je neko objavio tu promenu.

Koji tel.? Na 13Pro je ispod notch-a.

Na 12pm na standardnom mestu

Pronašao sam šta je u pitanju. Ako u Sounds & Haptics čekiram Change with Buttons onda volume indicator ide na vrh, ako nije čekirano ostaje sa strane.

Da li je moguce da vratim sa ios 15 na ios 14.8.1? I ako jeste mogu li da vratim imenik i poruke bekapovane dok sam na ios 15? Citao sam da nije moguce, ali rekoh da nema mozda neki obilazni put... Na mom se 2016 dosta krace traje baterija na ios 15...

Nikako ne mozes da instaliras iOS 14.8.1 posto se vise ne potpisuje. Imenik, inace, uvek vraca, ako je cekirano da ga smesta na iCloud, a takodje ne ide backup sa vise na nizu verziju, iako su bile neke zaobilazne fore ali, bolje na to ne racunaj.

Da da hvala. Sad sam nasao i na netu pojasnjenje...

Jel se dešava još nekom posle update-a na 15.1 da search bar na safariju ovako izgleda? Slova su gotovo nevidljiva.
018E6F82-CB36-4169-996D-FD99DF94518E.jpeg
Ovako je izgledalo posle upgrade-a na 15, ali sam tada isključio website tinting i sve je bilo ok.

Kod mene sve ok.

I kakvi su utisci?

1. Je l moze neko da mi kaze kada udjes u settings, icloud, manage storage sta spada pod Backups sve? Vidim da mi je tu zauzeto nekih 850mb.
2. Zasto mi chatove na whatsappu i viberu ne backupuje svakog dana iako sam u podesavanjima aplikcije stavio daily? I da li mogu na whatsappu kao na viberu da ogranicim backup samo za tekstualne poruke bez slika?

Pozdrav evo opet mene da li neko ima bilo kakvu ideju kako da rešim ovo. Jedino što primećujem da mi se app uopšte ne pojavljuje u settings/notifications

Prilozi

• IMG_1191.MOV
    4.1 MB
Nema šta ti tu da rešavaš, to je do aplikacije.

Pozdrav evo opet mene da li neko ima bilo kakvu ideju kako da rešim ovo. Jedino što primećujem da mi se app uopšte ne pojavljuje u settings/notifications
Nisu optimizovali za iOS 15 i to je to. Čekaš njihove programere. Nije do iOS-a.

Jedno ludo i naopacko pitanje, ali pokusavam da nadjem tu opciju i ne uspeva mi. Sto je najgore, ne znam ni kako se zove, a korisna mi je... Vec duze vreme koristim Android pa resih da predjem na iOS, malo za promenu. U aplikaciji za pozivanje, kod Androida je imala opcija "brzog pozivanja", npr zovem nekog po imenu "Nemanja" i kucam 6362652, raspored slova na tipkama. Da li to ima i kod iOS-a?

Ne. Probaj da se navikneš na Spotlight.

Kad smo već kod spotlighta, kada ukucam neki tekst koji se pojavljuje na nekim slikama, nađe bez greške. Čak i neki vrlo sitan tekst na fotki staroj 5 godina. Međutim, u search-u u photos aplikaciji ne nalazi fotke uopšte preko teksta. Da li se i vama isto tako ponaša?

Ako neko koristi precice, tipa kad napustim odredjenu adresu, iskljuci wifi i ukljuci mobilni net i jos nesto…jel ima kasnjenja u notifikacijama ili ne? Kod mene recimo na 13 PM se nekad i ne pojavi obavestenje da pokrenem odredjenu akciju.

Koristim ja lokacijske prečice i rade bez problema, samo što zbog svoje prirode zahtevaju manuelnu potvrdu kroz notifikacije.

Da, ta potvrda je baš bezveze. Ja sam podesio prečicu tako da kad se u odredjenom vremenu pojavim na konkretnoj lokaciji da se pošalje sms za parking. Dobijem notifikaciju na satu, potvrdim, i onda moram da vadim telefon da potvrdim i na njemu tj da ručno pošaljem sms

Nazad
Vrh Dno