A šta bi da mi je komp u kvaru? Po meni je suludo da zavisim od itunes-a pored smart telefona koji je skuplji od kompa na kome mi je itunes. Sa androidom sam bio siguran da mi ne treba komp jer bukvalno sve može kao na kompu, čak da ga pretvoriš u desktop ako poželiš..
Mislim na to da odem na neki sajt i skinem pdf fajl koji mi je potreban npr taj dan za školu i imam ga u mojim fajlovima.. Ono najpostije moguće, klik i imam fajl u fonu (ponavljam se, kao što sam mogao na Androidu). Ili da uđem u moje fajlove i foldera da vidim šta ja to imam u fonu, prebacujem iz foldera u folder, uređujem foldere i podatke gde mi šta odgovara. Uzmem prebacim na fon instalaciju nekog programa jer nemam fleš trenutno pa prebacim kod druga jer nam je hitno i slične stvari koje možeš da očekuješ od "pametnog" telefona..
Ili da aplikacija nije dostupna u store-u koji mi je na fonu(usa store nemam mozzart bet aplikaciju) pa odem na proveren sajt i skinem instalaciju, pa instaliram tu aplikaciju.. Ili skinem neki film, stavim ga u koj folder, pa skinem prevod, otpakujem ga iz zipa, stavim u folder gde je film pa ga pustim.. Ili spakujem folder od 200 slika u zip fajl i pošaljem nekom na mejl ili preko blututa npr.. Ili mi kolega preko blututa pošalje Word fajl ili pdf u školi koji mi treba odmah a nemamo net...
Ili sam došao u školu da predam seminarski ali sam zaboravio na prvu stranu da upišem ime i prezime(ovo mi se desilo) pa onda uzmem fleš sa istim seminarskim, povežem ga na fon preko otg adaptera koji mi je uvek u novčaniku, izmenim fajl i spašen dan.
Jel to mnogo za očekivati od "pametnog" telefona od 600+ eura?
Sent from my iPhone using Tapatalk