Valjda, mada neki spominju reklame na viberu, ja ih nikada nisam video.
Na viberu reklama izlazi nakon završenog poziva
Itunes je dosta zbunjujuc, tu nema price. Iako koristim iOS 6+ godina (poznajem sve zivo oko sistema, JB-a itd), ali i dalje ne znam sta ces se desiti kada nesto hocu da dodam pre iTunes-a. Sva muzika mi je nestala, jer sam hteo da dodam jedan dodatni album preko drugog kompa. Google-ovao sam sat vremena da vidim kako to uopste da uradim preko kompa na kom nemam backup, i na kraju sve zeznuo. Eto tako neka sitnica napravi solidan problem. Koliko je vecina stvari neverovatno jednostavno i dobro uradjena, tako je ponesto skroz bezveze bez ikakvog razloga.
Pa navodno su ispravili neki problem u vezi wifi,ja nisam nesto puno obracao paznju na signal od prelaska na 10.3.
Logicno je posto ne mozes tek tako da sinhronizujes iPhone sa dve iTunes Library. Imas varijantu da imas vise Library-a u okviru istog iTunes-a i da ti se ne mesaju za razlicite naloge i uredjaje![]()
Daj link od prvog.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
@The PunisheR: ako tražiš PDF reader sa mnoštvom opcija za editovanje PDF-a i fajl menadžment, podršku za arhive, rad sa cloud servisima, moj predlog je uvek bio GoodReader.
Koristim ga od 2011-te. Obavezno pogledaj klip:
Da li se isplati prelazak na 10.3 kod 5s?
Uvek se pojavljuje kad nesto trazi lokaciju, racunaj i na Apple servise a ne samo na aplikacije.
Skraceno, normalno je da se iskljucuje a ne da konstantno bude prisutna lokacijska usluga posto bi to znacilo da je nesto uvek zahteva a to je nepotrebno i dodatno trosi bateriju.
Da li se isplati prelazak na 10.3 kod 5s?
https://forums.macrumors.com/threads/10-3-location-service-arrow-pops-up-once-a-while.2039819/Primetio sam da ona strelica od location service-a nestane posle par sekundi,odnosno pojavi se samo dok se koriste app kao sto su mape ili vremenska prognoza,pa nestane po izlasku iz tih aplikacija. Znam da ima nekih novina na 10.3 kada je location service u pitanju,ali mislim da je pre stalno bila ta strelica prisutna,sve dok se ne iskljuci location service. Ne mogu tacno da se setim,palio sam ga samo po potrebi dok sam koristio iP6, zbog ustede baterije.
Uvek se pojavljuje kad nesto trazi lokaciju, racunaj i na Apple servise a ne samo na aplikacije.
Sad cu da mu roknem OTA update, bas me zanima koliko cu memorije dobiti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari