Šta je novo?

iOS 10

Nosi odmah, sta cekas. Ako je bilo sta sumnjivo verovatno ce da zamene bateriju i svakako si na dobitku.

Zna li neko do koliko sati im radi servis da odnesem jedan 6s 64gb sa zveknutom baterijom.

od 9 do 17č

Znači ovo je postalo standard? :(

Izgleda,tel je star 8 meseci.

Jel isto 6s u pitanju?
Hvala na odgovorima.Pustiću ga još par dana,ako se ponovi,nosim ;)

Jeste, kupljen pre malo manje od godinu dana u Amsterdamu.
U poslednjih par nedelja se gasio na 10-15, 2 puta i na 30, a nekada bi nenormalno dugo drzao bateriju na 1%.
Ios i windows aplikacije su pokazivale battery wear od nesto manje od 20%.

skoro pa ista priča.

To je to.

Servis.

Jeste, kupljen pre malo manje od godinu dana u Amsterdamu.
U poslednjih par nedelja se gasio na 10-15, 2 puta i na 30, a nekada bi nenormalno dugo drzao bateriju na 1%.
Ios i windows aplikacije su pokazivale battery wear od nesto manje od 20%.

haha, meni se to redovno na iph5 desavalo, da na 1% drzi po nekoliko sati uz nonstop maltretiranje….

od 9 do 17č

Znači ovo je postalo standard? :(

Napomena da vikendom ne rade. Ja sam se prvi put ispalio kada sam u subotu ili nedelju isao odneti telefon, navikao da sve u Uscu radi svaki dan [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moze da se posalje kurirom. Pre slanja im posaljes serial ili imei, cisto da potvrde da je jos u garanciji.

Ugasio se i meni jednom na 20%, odmah nakon ios 10 update, inace je telefon star par meseci, medjutim osim tog jednog puta, nije se vise desavalo.

Meni je recimo sad što sam istrčao napolje na pola sata, baterija skliznula za 10% samo zbog hladnoće. Bilo 28%, a kroz pola sata 18%. U međuvremenu napisao par poruka ništa što bi potrošilo ni 2-3% baterije realno.
Znači to je uticaj hladnoće i sa tim treba računati. Još je ova moja nova baterija, stari mi se kao što sam već pisao, gasio i na 40% na hladnoći (mnogo goroj od ove sada doduše al ipak).

Unistili su kvaliett baterija... definitivno napolju sta god da kupim ima bolju bateriju... imam iphone 5 sa preko 600 ciklusa i 87% wear ipad sa 330ciklusa i preko 91% wear... :-D dok drug uzeo identican ipad kod nas (posle mene god dana) ima 200 ciklusa i 60% wear :-D ne znam sta je to ali eto... ove novije telefone necu da pominjem jer imaju malo ciklusa :-D u sustini ios10 mi drzi VRH bateriju ;-)

Poslednja izmena:
Koji andrak... Trzim siri da mi prikaze na mapi Jacksonville Florida a ona mi prikaze ovo... Wtf...
aaa94a4c26c02a7a7fec05ca6b10f7f2.png

Covek na ovome ne moze da vidi gde je tacno grad..Pa i kada se odzu ira...Pokazuje istu,glupu tekstiru.
Sent from my iPad using Tapatalk

Sto vise koristim sve vise glitcheva primećujem na 10-ci. Danas mi je na 5s trebalo 3 minuta da iskopiram telefon koji nije u standardnom formatu u To polje na messages. Posle toga je odbijao da mi zarotira ekran u Landscape format sa većom tastaturom. Na iPad A2, ako slučajno startujem aplikaciju koja nema podršku za landscape mod, a zaključana mi je rotacija slike, multitasking ekran zabaguje i nemoguće je prebaciti se na drugu aplikaciju, moze se samo vratiti na Home Screen. Itd... loše im je odrađena 10-ka def, vise se ponaša kao neka beta.

Jok u beti kod mene nikakvih problema a sa ovom finalnom desetkom haos...

Meni se ipad restartovao sa 10.0.1 hahahaha i to na svkau notifikaciju a ipad u stanju mirovanja, te sam tako dolazio do propustenih poruka a da nisu ni prikazane na ekranu... beta je druga prica ali i dalje nisam zadovoljan nekim stvarima npr tastafurom koja sada ima delay... i jos mi na feedback pisu da proverim dal je resen problem kad ono jos gori :-D

Unistili su kvaliett baterija... definitivno napolju sta god da kupim ima bolju bateriju... imam iphone 5 sa preko 600 ciklusa i 87% wear ipad sa 330ciklusa i preko 91% wear... :-D dok drug uzeo identican ipad kod nas (posle mene god dana) ima 200 ciklusa i 60% wear :-D

Ja sam ti dokaz da nije tako. Moj telefon je kupljen u Holandiji i baterija je otisla za manje od godinu dana.

odavno je jasno da ovde dolaze falični iuređaji,iako neki tvrde da nije tako.

Većina ljudi koji imaju problem sa svojim iuređajem,kupili su ovde.

Moj je uzet u Austriji,al ovo je možda 1. ili možda 2. koji je imao neki problem,a imao sam jedno 10+ iphonea do sad i svi su uzeti van zemlje.

Možda ovaj nije faličan,al videćemo za par dana.

Poslednja izmena:
Koji andrak... Trzim siri da mi prikaze na mapi Jacksonville Florida a ona mi prikaze ovo... Wtf...
Deluje mi da ima neki problem sa netom (wifi) u tom trenutku, još se učitava (vrti kružić) u trenutku kad si napravio screenshot.
Ne bi trebalo da to bude uobičajena pojava, sad sam proverio kod sebe:

Blizi si od mene :ppp

Prilozi

• IMG_0167.jpg
    IMG_0167.jpg
    161.1 KB · Pregleda: 150
odavno je jasno da ovde dolaze falični iuređaji,iako neki tvrde da nije tako.

Većina ljudi koji imaju problem sa svojim iuređajem,kupili su ovde.

Moj je uzet u Austriji,al ovo je možda 1. ili možda 2. koji je imao neki problem,a imao sam jedno 10+ iphonea do sad i svi su uzeti van zemlje.

Možda ovaj nije faličan,al videćemo za par dana.

Moj 6s+ sam uzeo preko mts-a u februaru, nikakvih problema, sem tog cuvenog zamrzavanja kamere.

Video sam da je dosta hvalite ovde, pa sam instalirao 10.1 betu. Nisam primetio neku veću razliku osim reklama u appstore-u i ovoga:

IMG_4448.PNG

:d

Deluje mi da ima neki problem sa netom (wifi) u tom trenutku, još se učitava (vrti kružić) u trenutku kad si napravio screenshot.
Ne bi trebalo da to bude uobičajena pojava, sad sam proverio kod sebe:

20 mbita net. Nije do toga. Ma zeza me i sto ne moze da skine neke apliakcije sa ap store. Vrti, dodje do 70% i obavestava da ne moze da skine. baguje samo tako.. cekam da ispeglaju ios 10 pa cu update opet. ovo je bas iritantno.

Siri je genijalna - napravio sam podsetnik, i posle toga joj kazem bye bye, a Siri je detektovala sledece:
1862e08808ba89d5db92994079de8ef9.png

Siri je genijalna - napravio sam podsetnik, i posle toga joj kazem bye bye, a Siri je detektovala sledece:
1862e08808ba89d5db92994079de8ef9.png

Ona cuje ono sto ona hoce. Bila i ostala pokvarena :) Da budem iskren, sa IOS 9 i 10 i setovanjem korisnickog glasa u nekoliko faza, Siri daleko bolie kapira izgovor. Na ios 6 je bilo komedije.
ali je i dalje glupo, kada je pitam za vreme sutra, da mi daje vreme za celu nedelju, umesto da mi da peognozu za sutra po satnici

ca70d58fd3b9c517ab8681f56e63a792.png

Poslednja izmena:
Ja generalno nisam nista podesavao u vezi Siri i retko kad me nije razumela (desavalo se, ali bas retko), ali ovakva glupost nikada...

trazi za danas i nece pokazati za celu nedelju ;-)

Vrh Dno