Šta je novo?

iOS 10

Mene je ta sitacija sa hladnom baterijo izluđivala prošle zime, zato što mi je ritam bio da bateriju punim ujutru na poslu... a na putu do posla mi se telefon gasio i na 15-20%.

treba da vrate one sarene carape za ipod :)

Nema i dalje ni jedne bete za ios10...sta se desava?

ios 10.1 beta poslednji kod mene...samo da ne bude opet 2GB samo sa jednoim izmenom

Nece samo prva betica je tolika nadogradnja je obicno manja... veceras za nas dev, a sutra public... makar bintako trebalo. I jedva cekam da vidim taj performans jump koji najavljuju :) ali i dalje im zameram na nekom stvarima a nemam feedback nekim slucajem...

Odlicno najzad jedna doza posle duzeg vremena:).Trebao bi realno neki performance jump...Azasto nemas feedback,sta se desilo?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ti imas feedback app? Pa ne znam nemam je hahahah

Prilozi

• IMG_0155.jpg
    IMG_0155.jpg
    172.3 KB · Pregleda: 137
  • IMG_0156.PNG
    IMG_0156.PNG
    931.7 KB · Pregleda: 124
Poslednja izmena:
Ovi sa betom treba da dobiju beta temu.

beta 2 je tu... blagi ocaj... Nikako nisam zadovoljan kuda ovo vodi...

Nemam vremena da furam bete i da rizikujem sa stabilnosti - sta je lose u beta2?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stabilna je ona, ali performanse na ipadu ni malo se ne pobojsavaju cak sta vise sve je sporiji u startovanju app npr dok sa b1 je bio fantazija brz sa pokretanjem npr messenger app, viber itd... sada je to sporije za 2sec... kapiram da to nije neka razlika ali cemu pogorsavanje uredjaja kada prstom mrdnuli nisu... sam ui i dalje ima 10fps animacije (appswitcher) ne daj boze da je otvoren folder na homescreen stucka kao lud, kasni app close ima delay kada se ikone pojavljuju. pazi kada se dvoumim dal da uziimam pro 9.7 ... cak iPad air 2 ima stuckanje u nekim segmentima koriscenja (ne uvek)... u sustini vidi se da su se posvetili samo ip7 sa 10.1 jer se 7 + vukao kao prebijen sto se paljenja tice...

Stabilna je ona, ali performanse na ipadu ni malo se ne pobojsavaju cak sta vise sve je sporiji u startovanju app npr dok sa b1 je bio fantazija brz sa pokretanjem npr messenger app, viber itd... sada je to sporije za 2sec... kapiram da to nije neka razlika ali cemu pogorsavanje uredjaja kada prstom mrdnuli nisu... sam ui i dalje ima 10fps animacije (appswitcher) ne daj boze da je otvoren folder na homescreen stucka kao lud, kasni app close ima delay kada se ikone pojavljuju. pazi kada se dvoumim dal da uziimam pro 9.7 ... cak iPad air 2 ima stuckanje u nekim segmentima koriscenja (ne uvek)... u sustini vidi se da su se posvetili samo ip7 sa 10.1 jer se 7 + vukao kao prebijen sto se paljenja tice...

Odradio sam recovery na IOS 9... I dalje to nije brzina koja je bila dok je bio na IOS 6. Verovatno mnogi nisu bili na dugo na starom IOS, dok nije imao sve ove user friendly opcije, pa je 1 gb RAM bio dovoljan..Ja sam do pre neki dan bio na IOS6 pa vidim ogromnu razliku..Daleko je sporiji Ipad4 na IOS 9 a kamoli na 10. Ne bih savetovao ljudima sa 1 gb prelazak na ios 10... A za 9 je kasno..

Sent from my iPad using Tapatalk

Moj ipad nije postojao za vreme starog iosa ali kada sam imao ipad 2 znam da je radio savrseno sa 5.1.1

Moj ipad nije postojao za vreme starog iosa ali kada sam imao ipad 2 znam da je radio savrseno sa 5.1.1
Takođe ovaj moj radi na IOS 6 jako brzo. Ali 9 i 10 su previše za njega. Radi on ...Ali nije više fluidan.. Nor. Odaberem u settings dodatni jezik za tastaturu a on zaglavi i ne reaguje 5 do 6 sekundi.. itd..

Poslednja izmena:
iphone SE star par dana, koj me djavo terao da ga sa 9.3.2 koji je bio u jemu dignem na 10…… baterija kad kuckam u whatsapp se smanjuje brzinom svetlosti, a malopre me zvao drugar, pricali 10tak minuta, telefon se u gornjem delu zesce ugrejao, i baterija pala za 10%…..

evo sad i kad pustim neki spot sa youtube pocinje da se greje…...

Ja ne znam ja kao da živim u nekom paralelnom svetu, ni jedan jedini i najmanji problem sa SE ovde

2 Pitanja...
Kako da promenim kad dvaput kliknem na home dugme i pojavi mi se Voice Control ?
Kako da obrisem listu aplikacija koje su apdejtovane ?

Restore obavezno, jutros sam kolegi na iphonu 6 radio.Vukao se kao prebijen posle OTA apdejta.Posle toga sasvim duga situacija.

I meni se čini da je baterija malo bolja.

Sent from my D6603 using Tapatalk

onda ovaj apple nije normalan, od uredjaja do uredjaja se drugacije ponasa….. ja evo tek kad sam po nekim uputstvima sa neta pogasio neku gomilu gluposti u podesavanjima, da kazem da se "kao" unormalila baterija…..

apple ili korisnici? :D

pa aj ako sam ja nenormalan sto sam ga podigao na novu verziju, ok, onda sam lood….. :D , priznajem….

Auuuu... A ja se vratio sa 10 na 9 ios i muku imam 2 dana da skinem facebook i jos neke programe... Krene malo i stane. Bas iritira.Kad bih mogao da se vratim na IOS 6 , pevao bih.

Jel bi neko bio ljubazan pa pokusao da odgovori na moja pitanjca ?

Nazad
Vrh Dno