Stabilna je ona, ali performanse na ipadu ni malo se ne pobojsavaju cak sta vise sve je sporiji u startovanju app npr dok sa b1 je bio fantazija brz sa pokretanjem npr messenger app, viber itd... sada je to sporije za 2sec... kapiram da to nije neka razlika ali cemu pogorsavanje uredjaja kada prstom mrdnuli nisu... sam ui i dalje ima 10fps animacije (appswitcher) ne daj boze da je otvoren folder na homescreen stucka kao lud, kasni app close ima delay kada se ikone pojavljuju. pazi kada se dvoumim dal da uziimam pro 9.7 ... cak iPad air 2 ima stuckanje u nekim segmentima koriscenja (ne uvek)... u sustini vidi se da su se posvetili samo ip7 sa 10.1 jer se 7 + vukao kao prebijen sto se paljenja tice...
Takođe ovaj moj radi na IOS 6 jako brzo. Ali 9 i 10 su previše za njega. Radi on ...Ali nije više fluidan.. Nor. Odaberem u settings dodatni jezik za tastaturu a on zaglavi i ne reaguje 5 do 6 sekundi.. itd..Moj ipad nije postojao za vreme starog iosa ali kada sam imao ipad 2 znam da je radio savrseno sa 5.1.1
Ja ne znam ja kao da živim u nekom paralelnom svetu, ni jedan jedini i najmanji problem sa SE ovde
Ja ne znam ja kao da živim u nekom paralelnom svetu, ni jedan jedini i najmanji problem sa SE ovde
isto kod mene na 5s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari