Jel isto 6s u pitanju?
Hvala na odgovorima.Pustiću ga još par dana,ako se ponovi,nosim![]()
Jeste, kupljen pre malo manje od godinu dana u Amsterdamu.
U poslednjih par nedelja se gasio na 10-15, 2 puta i na 30, a nekada bi nenormalno dugo drzao bateriju na 1%.
Ios i windows aplikacije su pokazivale battery wear od nesto manje od 20%.
od 9 do 17č
Znači ovo je postalo standard?![]()
Unistili su kvaliett baterija... definitivno napolju sta god da kupim ima bolju bateriju... imam iphone 5 sa preko 600 ciklusa i 87% wear ipad sa 330ciklusa i preko 91% wear... :-D dok drug uzeo identican ipad kod nas (posle mene god dana) ima 200 ciklusa i 60% wear :-D
Deluje mi da ima neki problem sa netom (wifi) u tom trenutku, još se učitava (vrti kružić) u trenutku kad si napravio screenshot.Koji andrak... Trzim siri da mi prikaze na mapi Jacksonville Florida a ona mi prikaze ovo... Wtf...
odavno je jasno da ovde dolaze falični iuređaji,iako neki tvrde da nije tako.
Većina ljudi koji imaju problem sa svojim iuređajem,kupili su ovde.
Moj je uzet u Austriji,al ovo je možda 1. ili možda 2. koji je imao neki problem,a imao sam jedno 10+ iphonea do sad i svi su uzeti van zemlje.
Možda ovaj nije faličan,al videćemo za par dana.
Video sam da je dosta hvalite ovde, pa sam instalirao 10.1 betu. Nisam primetio neku veću razliku osim reklama u appstore-u i ovoga:
Pogledajte prilog 211620
:d
Siri je genijalna - napravio sam podsetnik, i posle toga joj kazem bye bye, a Siri je detektovala sledece:
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari