Šta je novo?

iOS 10

probaj u settings/general/restrictions.
pominje se da se nalazi opcija za gasenje voice controla i u podesavanju passcode-a...
ovo drugo mislim da ne mozes da obrises.
nemam vise ni jedan iOS uredjaj da probam...

Moja žena uradila OTA na 5s i radi joj bolje nego na 9.3.5 a ja ne smem na mom SEu da odradim jer čitam da ljudi imaju razne probleme [emoji3]
Neznanje je blagoslov!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nemas u restrictions to. Jedino da uključis siri.
A drugo pitanje ne znam.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ja ne znam ja kao da živim u nekom paralelnom svetu, ni jedan jedini i najmanji problem sa SE ovde

Meni iPad 4 stoji cesto stoji na stalku na stolu i ide na njemu full hd stream bez prestanka satima i ni malo da se zagreje :d

stalak ga hladi pasivno :p

ovo sam podavio u podesavanjima:Turn off background app refresh in Settings > General > Background App Refresh. i sad mi je baterija procvetala…...

ebes ti to kad ugasis pola telefona da bi izgurao dan.
mada sam i ja to sve isto radio dok sam imao iPhone :)
ugasi i onaj fitnes tracker ako ti ne treba...

e to pokusavam da pronadjem, ali mi bas i ne ide, gde treba da ga udavim?

privacy/fitness tracking.
3g/4g sam palio na kratko samo u slucaju nuzde :)

A koje app-ove imate i koliko cackate telefon kada ne moze dan da pregura?

ma meni je na 9.3.2 sve zivo bilo ukljuceno i drzala je baterija dva dana, uz mnogo razgovora i whatsappa……. a na 10.0.2 sam morao sve ovo da gasim….

Evo ja na 10.0.2 isto, iPhone 6, background app refresh naravno ukljucen i danas sam nenormalno puno visio na telefonu sticajem okolnosti. Na 27% sa 100% za otprilike 4.5 sata screen on time mi je sasvim ok...
77aed5488e8a99abf3a82e2b67c090e0.png

to je skroz ok

8 godina sam koristio samo iOS i nikad mi nije bilo jasno ovo merenje trajanja baterije. mnogo mi je logicniji screen on time na androidu iako ga koristim tek par meseci.
uzivaj ako si zadovoljan i ne diraj nista...

8 godina sam koristio samo iOS i nikad mi nije bilo jasno ovo merenje trajanja baterije. mnogo mi je logicniji screen on time na androidu iako ga koristim tek par meseci.
uzivaj ako si zadovoljan i ne diraj nista...

Isto misljenje. Wtf... Screen on time je jedini meni logican parametar..

Sent from my iPad using Tapatalk

Screen on time = on screen... Imas background activity - to je kada nesto radi u backgroundu (tipa silent push notification koji probudi app i onda radi nesto u back), a screen time je koliko je vremena na ekranu samom, odnosno samim tim i koliko je vremena ekran upaljen, sem za phone koji moze biti on screen iako je screen ugasen. Dakle - saberes sve (eventualno minus phone ako nisi koristio speakerphone) i dobijes screen on time. Postoji jos par aplikacija koje rade on screen iako ekran moze biti zakljucan, ali to su jako specificne aplikacije koje retko ko koristi kao amplitube i sl. Da li je retardirano da prikazuje ovako? Jeste, i da, slazem se Android prikazuje to bolje i nadam se da ce uskoro i u iOS da se nesto uradi po tom pitanju...

Slazem se sa napisanim, meni je najjace kad npr mi nesto pojede bateriju na visokim procentima i kaze mi brat: pa vidi u bateriju sta ti je pojelo, a ono tamo prikazuje u zadnjih 24h a ne od poslednjeg skidanja sa punjaca, i ne mogu onda uopste da provalim jer npr imam 90% baterije a stoji da je tapatalk 1 hrs screen, instagram 2 hrs screen a to sve od zadnjih 24h i to po menj nema logike nikakve.. Jedino moze da se vidi ako imam standby-a oko 24h i onda ce prikazati sve sta i kako, u ostalim slucajevima meni nema logike nikako..
Ne znam da li je neko razumeo sta sam hteo reci jer rekao bih da sam malo konfuzno objasnio ali upravo je takvo i merenje potrosnje baterije na iphone-u po meni [emoji3]

Ja sam razumeo, da je makar dostupna opcija "od skidanja sa punjača", čak i bez SOT, bilo bi vrh.

NIsam uspeo da rešim problem sa baterijom.

I dalje se gasi na 15% ili 17% :(

Probaću restore još.

Ako ne uspe,servis...

Desilo se i meni pre neko vece isto da se ugasi na 17-18%. Nije cesto ali nije prvi put, i primetio sam da se to desi samo kada upalim kameru a nije upaljen low power mode.

Obratite paznju i na to da je hladnije napolju...
Ako je baterija losija, ugasi se na hladnom ili se brze prazni.

Ja bih isto rekao da je to simptom lose baterije ili baterije koja polako postaje neispravna. Nikad sa ispravnim baterijama nisam imao problem ni na Android, ni na iPhone (a ukoliko me secanje dobro sluzi ni na Symbian i dumb phones).

Daću mu par dana fore,pošto do 26tog mi je garancija,pa da je iskoristim ako treba :)

Meni se ovo 1.put dešava i verujem da je povezano sa prelaskom na ios 10,jer nisam radio clean.

Pre toga sam ga baš loše punio mesec dana,jer nisam imao vremena i trebala mi je navigacija dosta četo :(

Nisam upućen,kako se kod nas ostvaruje garancija?

Kupljen je naravno van zemlje i račun nemam.

Ako ne može kod nas,naćiću nekog ko će van to da mi uradi :)

Poslednja izmena:
Odneseš ga u istyle, oni tamo provere po serijskom broju.

račun?

U prvoj godini garancije ne treba.

Nije potreban.
Ja sam ih kontaktirao zbog istog problema, odradili su pregled i zakljucili da bi trebalo promeniti bateriju.
Sada cekam da stignu delovi.

Nazad
Vrh Dno