reksys
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.08.2014
- Poena
- 215
OmG Pa to je sauna... ja ni leti ne volim toliku toplotu,a.mrzim zimu...Pa toliko koliko pise na klimi
27 i 25
Meni u sobi odgovara vise toplije
OmG Pa to je sauna... ja ni leti ne volim toliku toplotu,a.mrzim zimu...Pa toliko koliko pise na klimi
27 i 25
Meni u sobi odgovara vise toplije
Neki su zadovljni i sa hisense-om 'Hisense Energy Pro HiNano 12' https://forum.benchmark.rs/threads/hisense-energy-pro-hinano-12.482115/post-6505058Ove teme o klimama se pretvorile u svemirsku tehnologiju, kao da se kupuje satelit...🤭🤭🤭
I ti se greješ na klime?! Pa tebi je jedino rešenje da se preseliš u tropske krajeve...Pa ne odgovara mi nize, odmah me "sece" zabole sinusi itd, tako mi je taman prijatno
Ali zato kad odem bilo gde drugde i tipa vidim 22 ne bude mi dobro
Neki su zadovljni i sa hisense-om 'Hisense Energy Pro HiNano 12' https://forum.benchmark.rs/threads/hisense-energy-pro-hinano-12.482115/post-6505058
Sve mu se na kraju svede na ono, 100 ljudi- 100 ćudi, 100 žena..
Sa ovim se u potpunosti slažem.Isto tako, apsolutno je opravdano ocekivati da za svoj novac dobijes sta si platio, koliko god to kostalo.
Ma uvoznici vrlo dobro znaju sta dobijaju i sta uvoze. Oni t uvezu za duplo manje pare i kako kome utrape i sistem ako prodje da prodje, zato ti odmah i vratili pare. To ce da prepakuju i uvale drugome... Koji nece da zagleda ili se ne razume toliko, ili je neka firma koja nema ko ce to da gleda... Mi smo smetlliste evrope... Mada od 16tog mislim stupa na snagu nov zakon o zastiti potrosaca pa ce da vidimo. Ova udruzenja mi za nista nisu pomogla, a cimao sam ih za razne stvari....Pa aj pogledaj opet, imas i u slikama i video zapisima kako radi taj Energy pro.
Dakle, kolika je sansa da je samo meni zapalo falicno i to obe? Nikakva.
Dobio je jos neko od njih falicnu, ali nece da kaze ili nema pojma da ima falicnu klimu.
Od mene ste dobili sve dokumentovano sta i kako i za Hisense i Mitsubishi, od toga sta je bio problem, do toga sta sam trazio kao resenje i toga sta sam dobio i koliko sam zadovoljan ili nezadovoljan istim.
Onda mozemo da se vratimo na to ko ima i kakav interes da se ne pise o ovakvim stvarima, sta se uvozi i prodaje ovde ili kako se postupa sa reklamacijama.
Onaj ko je krajni korisnik apsolutno ima interes da vidi sta se i kako radi, kao sto ovi drugi imaji interes da to sve sakriju.
Onda ne dodjemo do 100 ljudi i 100 cudi, nego korisnika koji imaju interes da dobiju sta su platili i onih drugih koji se vode samo materijalnim interesom po svaku cenu.
Od ove druge grupacije vrlo cesto dodje i do medjusobnih varnica u zavisnosti ko za koga radi i to se provlaci na nekoliko foruma. E zbog toga je tema o klimama zatvarana x puta, zvog toga je tesko procitati bilo kakvo realno iskustvo ili savet koji nije vodjen interesom. Cast izuzecima.
Naravno, ekipa je tu prva da podjebava, troluje itd, a onda odes lepo na istoriju pisanja svakog ponaosob, pa vidis kako je ko skako sebi u usta itd.
Naravno, ljudi dignu ruke i prestanu da pisu, da sacuvaju zivce, pa mi se tako x njih javi privatnim porukama, jer im je mucno da se oglasavaju na temama.
Dakle, svidelo se to ekipi ili ne, kod nas se ocito uvozi bofl, ostaje samo pitanje da li su oni koji ga uvoze svesni toga ili nisu.
Isto tako, apsolutno je opravdano ocekivati da za svoj novac dobijes sta si platio, koliko god to kostalo.
Ne prave se klime od juce, pa da ne umeju makar da ih sastave kako treba, pa kostala klima 30, 50 ili 150000 ili da elektronika bude podesena kako treba pa uredjaj ne divlja u radu.
Sa ovim se u potpunosti slažem.
Nego, ja sam razumeo da je kod tvojih hisense klima, samo aplikacija bila ta koja je pravila problem. Pa na konto toga i ostavih komentar.. neko se pomiri sa tim da je aplikacija bagovita i nastavi koristi klime bez iste. Neko se ne miri ni sa ćim.. sto ćudi.
Pa pisao sam i ja o tome
Aplikacija "beži", u offsetu je tačno tri stepena, koju god temperaturu da podesiš
Jednostavno se navikne čovek na to i ide dalje
Ma uvoznici vrlo dobro znaju sta dobijaju i sta uvoze. Oni t uvezu za duplo manje pare i kako kome utrape i sistem ako prodje da prodje, zato ti odmah i vratili pare. To ce da prepakuju i uvale drugome... Koji nece da zagleda ili se ne razume toliko, ili je neka firma koja nema ko ce to da gleda... Mi smo smetlliste evrope... Mada od 16tog mislim stupa na snagu nov zakon o zastiti potrosaca pa ce da vidimo. Ova udruzenja mi za nista nisu pomogla, a cimao sam ih za razne stvari....
@nemanjabgd84
sve je ok i sve te razumem, nisi bio zadovoljan, vratio i to je ok
Imam šest klima (četiri u kući i dve u stanu), i samo kažem da se kod mene hisesens ponaša odlično i da sam zadovoljan, od tih šest, sve su različiti proizvođači. Samsung sam bacio kao najgore smeće, pisao sam već o tome na drugim temema
Tako da ne možeš da me prozivaš da nemam pojma, da sam zadovoljan koječime, i da štitim neku firmu
Toliko od mene na ovu tvoju temu
Midea Xtreme
Montirao je majstor u mojem prisustvu tako da je ovako fabricki.
Pogledajte prilog 326542
Pogledajte prilog 326543
Pogledajte prilog 326544
Gold fin 😁
Sve je kako treba na izmenjivaču. Na čitavu površinu, ovo ne utiče ni sa 0.0001 % na protok vazduha.
Daj meni da vidim kako radi Vivax, pa da ga opisem realnoKako si je opisao, pa moj Vivax deluje onda kao Rolls-Royce...
Ne verujem da su defektne.To što ti pišeš takav opis rada klime je opisao i neko ko ima istu klimu na Hrvatskom forumu pre mesec ili dva.Detaljno je opisao probleme sa tom klimom mislim da je bila devetka u prelaznom periodu je ludovala koliko bi se zaleteo kompresor posle pauze itd.Koliko se sećam skinuli su tu klimu pa je uzeo neku drugu ili nije ali je tu Panasonic vratio.
Ovo je odlicna potrosnja za 24h.Ovaj nesrecni Panasonic ne ume da modulira, pa to ti je.
Pokusao sam ono sto je djalf napisao, manuelno brzinu ventilatora, jos gore je, svaki cas se pali i gasi
Juce su za 24h, prema smart uticnicama, stukle 7.97kw veca i 6.51 manja.
Ne zelim da verujem da su defektne))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari