nemanjabgd84
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.12.2007
- Poena
- 425
vidim ja bicje vox/vivax.....![]()
Dok to stigne na red, nece hteti da mi prodaju
Zamisli kako je meniNećemo da te savetujemo... mi bi mirno da spavano a ne da te sanjamo.![]()
vidim ja bicje vox/vivax.....![]()
Zamisli kako je meniNećemo da te savetujemo... mi bi mirno da spavano a ne da te sanjamo.![]()
Zamisljam veoma kratko i površno, boli me stomak od toliko malo, kako je tebi nemam snage da razmisljam...Zamisli kako je meni)
Tanak je Mitsubishi HI sa funkcijama u poredjenju sa Electricom.
Elem, opcija je i Daikin Perfera, o kojoj jako malo znam.
Famozni Eurovent joj nije sjajan,a deklarisana je da greje do -20.
Laksa je i UJ i SJ u poredjenju sa ostalim modelima o kojima sa pisao. Jedino je Fujitsu uporediv.
Ima li neko iskustvo kako Perfera greje?
Ako dobro greje, onda bih mozda i nju uzeo, jer ima wifi integrisan, kod ostalih je skupa doplata.
Perfera, MHI Zsx, Daiseikai 9 su cenom ujednaceni kod velicine 12(13)000 btu.
Kod MHI za jednu sobu moze i 9ka, verovatno i kod perfere, ima razlike u ceni.
Kod Toshibe je obesmisljeno uzeti 10ku, jer je 50e jeftinija od 13ice.
Zašto onda amber?Šta će tebi klima u Srbiji koja greje na vise od -15. Koje su to zime bile u poslednjih 5 god hladnije od -10.
Tačno, ali vidiš da čovek ima puno strahova u vezi klima pa bi mu ovo bilo sasvim dovoljno za duševni mir.Zašto onda amber?
Mislim, amber beše deklarisan za rad do -30c, gtech do -22c...
Jel?! Izvinjavam se. Već sam se pogubio u ovolikom pisanju...Nece čovek gree ako sam dobro shvatio.
Al ti imash viska vremema 😁😂🤣
Ove teme o klimama se pretvorile u svemirsku tehnologiju, kao da se kupuje satelit...🤭🤭🤭
Mislim da bi tebi bilo dovoljno jedan AMBER i jedan G-TECH i rešen problem. Sve dobiješ u kompletu. Malo uštediš i obezbediš sebi lep doček nove godine.
Šta će tebi klima u Srbiji koja greje na vise od -15. Koje su to zime bile u poslednjih 5 god hladnije od -10.
Dva aeri uzmes i nema zime brate veruj mi
Tačno, ali vidiš da čovek ima puno strahova u vezi klima pa bi mu ovo bilo sasvim dovoljno za duševni mir.
Nece čovek gree ako sam dobro shvatio.
Ispade da su te zeznuli ovi što su odmah vratili pare. Al' neko će se već obradovati odličnim klimama, sa verovatno dodatnim popustom jer nisu skroz nove...
Kontam tvoju sliku drze na ulazu u radnje da ti nista ne prodaju.
Pa vec ispod 300w duva malo hladnjikavo, verovatno ne bi bio odusevljen kao sto nisam ni ja, pa bi je vratio zbog toga.Ne veruje ni da je LN isao ispod 200w...
Pa vec ispod 300w duva malo hladnjikavo, verovatno ne bi bio odusevljen kao sto nisam ni ja, pa bi je vratio zbog toga.
Po pravilu krilca skroz oborena da duva u pod i neces osetiti ni hladno i toplo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari