Da li je tačno da si ovlašćeni serviser za Toshiba klime? I da li je onda ovo vid samopromocije, što je itekako zabranjeno na forumu? 🙂Definitivno mora Toshiba.
Ona stize u srbiju iz istog magacina kao i za sve ostale evropske drzave 😉
Inkvizicija. Spalite ga na lomači 😁
Onaj moj post je vise kao sala.Da li je tačno da si ovlašćeni serviser za Toshiba klime? I da li je onda ovo vid samopromocije, što je itekako zabranjeno na forumu? 🙂
Ako se ne varam, KGTA bi trebala da pojede 40 m2, ispravite me ako grešim.
Nista bio bi zadovoljan i postedeo sebe a i nas
@nemanjabgd84
ZA preciscivac uzmi neki samostalan uredjaj ima ga za oko 15000 sa hepa filterom a za wifi umesto na klimi uzmi neki poseban wifi infracrveni kontroler koji moze da radi sa vise IR uredjaja imas ih oko 1500 dinara.
Ako ti je snaga priritet, zašto si isključio Amber iz opticaja? Ili Fuji LT sa sličnom snagom a finijom modulacijom? Meni su to bili prvi pikovi jer sam gledao snagu (2 male dece), a isto sam u kući. Uzeo sam Amber, ali sigurno se ne bi pokajao ni LT-om.Meni je grejanje prioritet....
Izmedju 30 i 35,36 kvadrata nije mala razlika, pogotovo jos ako klime koristite u zgradi, jer sam ja u kuci, imam vece gubitke toplote.
Izbacivanjem kineza smanjio si poprilicno izbor,a uzevsi u obriz losa iskustva do sada i sa ovim japancima... ali to nije bitno... nego kad/ako jos uvek imas te dve klime kod sebe daj malo utiske o radu. Muči ih malo. Makar da bude korisnih iskustava iz te tvoje nemile situacije. Jeste da vreme leti,ali vidim da se puno bavis i dalje klimama daj neku fotku i neki opis rada. Ko zna mozda nekome bude od koristi ako izbegne navedene mane modela ili stignu druge jedinice bez tih gresaka.Izbacio sam sve sto nije R32. Znam koja je razlika sa R410, ali je ovo odluka koja je konacna i povukla je za sobom da otpadnu i modeli poput LT, iako je ozbiljan uredjaj.
Gree sam izbacio jer sam rekao da necu opet kineza i jer mi po opisu rada njihov sistem ne odgova, a Amber je tek jaka do bola.
Ja sam od onih koji vole da pirka mlako, ali konstantno, a Amber definitivno ne radi tako![]()
Nećemo da te savetujemo... mi bi mirno da spavano a ne da te sanjamo.Maksimalno korektan Steelsoft. Vratili pare,a da klime jos nisu odneli.
Pogledao sam KGTB, onako, spolja nista spec nije uradjena, prokleto sace je cvrsce nego na Mitsu LN.
Mitsu AP, korektna izrada, unutra isto kao LN.
Toshiba Shorai Premium bolje uradjen od Fujitsu KG.
Daiseikai bolje uradjen unutra od Mitsu, spolja losije.
Mitsu HI ZSX bolje uradjen od LN unutra, spolja malo losiji.
Haier Flexis, odlicno uradjen i unutra i spolja, da ne poverujes.
HAIER jade, isto top izrada.
Na kraju odluka koju treba doneti je:
1. Mitsubishi HI zsx35 i zsx25, to izadje 2450e. Dakle, skuplje no LN. Od uvoznika direktno, sa popustom
2. Fujitsu KGTB 2 12ice, s tim sto i uvoznik rece bio bi srecniji da je ova veca soba ispod 30 kvadrata. Od uvoznika direktno, cca 1600e, imam raniju ponudu pa mi je jeftinije
3. Toshiba Daiseikai 2 komada 13ice. Preko majstora 2400e, to moram videti kako ide racun
4. Panasonic tkea ili Etherea, od drugog uvoznika, nije Interfrigo. Cena u zavisnosti od izbora oko 2000e.
Sve je losije od LN...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari