Šta je novo?

Intelovci(a i ostali)sta mislite o novom logou Intel-a

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

KIBLA`s

Čuven
Učlanjen(a)
11.12.2003
Poena
680
Moja oprema  
CPU & Cooler
i9 13900KF & NZXT kraken 360
Matična ploča
Asus Tuf Gaming Z690-Plus
RAM
2 x 32 GB Kingstone Fury DDR5
GPU
Asus Astral 5080 OS Gaming
Storage
2x1TB Kingston SFYRS/1000 + 2x1TB Patriot SSD
Zvuk
Creative Sound Blaster X3
PSU
Seasonic prime GX-1300
Kućište
Fractal Focus 2
Monitor
ROG SWIFT PG278QR 165Hz, G-SYNC
Miš & tastatura
DeathAdder v3 & Logitech Ultrax Premium
Laptop
Lenovo X1
Mobilni telefon
BlackBerry Classic (Q20) + iPhone 13 mini
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
meni je stari mnogo mnogo bolji, izgleda profesionalnije i nekako profi :)
a ovaj je fensi, "ko macija guza"*
nego mozda novi logo donese i neke bolje performanse :smoke:
dobro je sto se stari "intel inside" jos nece povuci

*
Top lista nadrealista

Prilozi

• Logo.gif
    Logo.gif
    3.3 KB · Pregleda: 176
Jes' majku mu, onaj stari je bio bolji, evo upravo gledam moj stari P2 350@470 MHz, sa nalepnicom intel inside, imam ga od '99god i navikao sam se.
Jeste da sam već odavno u taboru AMD, ali po mom mišljenju KIBLA`s je 100% u pravu, ovaj novi izgleda nekako sterilno, urađen po strogim pravilima marketinga novoga veka, po surovim zakonima tržišta, uz opširnu analizu svih faktora.
P.S.
Ipak mislim da su se za....li!!!

Meni se svidja.

logo sucks... nadam se da ce i jos nesto promeniti osim logo-a...

:vomit: , stari je bolji ...... mada ni njega vec duze vreme ne gledam.
Fali im samo jos nakon onoga leap ahed , 3 x reverse

Meni se cini da je ovaj novi napravljen kako bi lepse legao sa apple racunarima :)

Hehe "Intel inside - Warning: Leap ahead, stumble and fall" :D

fali samo tresnja u pozadini pa da svi "pozelenimo" od muke (kad mi klinac dodje u radnju i pita kolko am je najeftinija cetvorka, dodje mi da odem u "zemljoradnike")

Ako su napravili nesti revolucionarno onda podrzavam ali... Ako se cela promena svodi na zameni logoa...
Komentar je suvisan. Stupid logo

kakva je maskota?

@audiofreak lozis nas jel tako?Nema nikakve maskote

Pa.... lepsi je od AMD logoa :D

AMD logo je bas mocan i "zlokoban" (ima nesto mracno u njemu)
a ovaj Intelov novi mi dodje kao neka agencija za nekretnine sa
Crvenog Krsta ili neka firmica koja radi pre-press pa su logo izbacili iz onih Corelovih clipartova

Malo podseća na čuveni OpenGL logo.

Kakav logo takvi procesori :d. Prosli nije bio los, cak stavise postao je svima odlicno poznat. Vise mi se svidja logo EI Nis od ovoga :D.

leapfrog.gif

LOL :)

Ne dopada mi se, ali to je stvar navike. Vazno je da prave dobre procesore i kontrolersku logiku, a kakav je logo... to je manje vazno ;-)

A zar niko da primeti da na zapcu rec Leap ima ®?!?
Jel' to Nike znak? Ako jeste bojim se da ce Intel® imati® problema® sa sloganom® :D

Ne vidi ti se zzabac gore?
Logo je stilisticki u skladu sa sloganom, ali licno meni se ne djasvi. Kao sto neko rece, previse je, pa... genericki, bezlican... k'o logoi koje je VIA stilizovala z svoje proizvode... cak su mi i stickeri, njihov oblik bezveze... ali koga u opste briga?!

Nedjo je napisao(la):
Ne vidi ti se zzabac gore?
Logo je stilisticki u skladu sa sloganom, ali licno meni se ne djasvi. Kao sto neko rece, previse je, pa... genericki, bezlican... k'o logoi koje je VIA stilizovala z svoje proizvode... cak su mi i stickeri, njihov oblik bezveze... ali koga u opste briga?!

Kako se bre ne vidi?

ma gluposti promenili slikicu da privuku narod neswhto tipa evo promenismo logo a sad Vi mislite da ce da se i josh neshto promeni na bolje.

Zar nisu promenili logo tako da je "e" opet spusteno do pola kao nekad?

Pa moze se reci samo da je Intel ovom odlukom i priznao da je u velikoj krizi. Menjanje vizuelnog identiteta etablirane svetske kompanije samo ukazuje da je Intel zestoko uzdrman, trzisni udeo se stalno smanjuje, public image los...

klinci i cetvorke

civi je napisao(la):
fali samo tresnja u pozadini pa da svi "pozelenimo" od muke (kad mi klinac dodje u radnju i pita kolko am je najeftinija cetvorka, dodje mi da odem u "zemljoradnike")
Nemoj to da te cudi. uzmi oglase bilo koje i pogledaj sta se kod nas prodaje:
PIV AMD sempron 2500 ili Pentium 4 Amd 64 3000+. Neznam zasto se kod nas amd maskira imenom intela ali nesto znaci zar ne.

Marti Misterija je napisao(la):
Pa moze se reci samo da je Intel ovom odlukom i priznao da je u velikoj krizi. Menjanje vizuelnog identiteta etablirane svetske kompanije samo ukazuje da je Intel zestoko uzdrman, trzisni udeo se stalno smanjuje, public image los...

Marti, nemo' da te Audio čuje :d

Što se novog logoa tiče, mislim da je ovaj novi nekako bezličan. Možda sam naviko na stari....

Pa fora je u tome da se misli da je to intel, jer za AMD niko nije cuo od obicnih mrtvaka ;)

@MM: Ja mora da sam ziveo u kavezu: U kakvom je to skripcu Intel???

Moglo bi da se prevede "Intel skochite naglavachke"...:)

Da li je Intel u shkripcu ili ne to je pitanje. Sigurno nije isto kao pre. Celu IT intustriju je pogodilo to shto je prestalo pumpanje megaherca i preshlo se na udvostruchavanje onoga shto su imali do sada.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno