Šta je novo?

Intelovci(a i ostali)sta mislite o novom logou Intel-a

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ode ova thread u PM.Vi se svadjate o arhitekturi CPU-a a ovaj postavio temu o logou.Koliko ovakvih thread-ova ima na Benchu ni sam vishe neznam....

DARK SIDE je napisao(la):
Ode ova thread u PM.Vi se svadjate o arhitekturi CPU-a a ovaj postavio temu o logou.Koliko ovakvih thread-ova ima na Benchu ni sam vishe neznam....
jedan deo je PC vs Guru, a ostali su ovakvi....

stormwatch153 je napisao(la):
Jeste, zato si ti tu da nas naucis kako to da uradimo je li? Imao si 40Gb i 80Gb ali ne i 40gb i 160gb...to je druga prica...citaj malo sta je napisano.
:cigar:

Storm, slazes se da ako si ti imao losa iskustva ne znaci da je tako generalno? Ja imam kontra primer, na poslu (a radi se o veliko instituciji) imamo iskljucvo Intel platforme pocev od 815, 845 ,865 chipsetova i bar tamo gde ja radim takvih "incidenata" nije bilo. Jedini problem koji sam ja video je problem sa Intel applicationa acceleratorom i nekim 16bitnim (ko jos to koristi?) aplikacijama koje su radile jako sporo sa diskom, tako da opet dolazimo do problema sa SW. Takodje bih te zamolio,ako vec mislis da neki od chipseta imaju tolike problem, da postujes neki link, dokument, whatever koji ce to da potvrdi.

Bla, bla truc... pa nije valjda da je logo najbitniji u celoj prici? Neka vise stanu "na crtu", lepo zvanicno, pa da se vidi ko je gde.

Poslednja izmena:
Marti Misterija je napisao(la):
Intelu se moze!?!?! Da li ti mislis da se u svetu surove dolarske logike rade stvari "zato sto im se moze"!???? Trose se stotine miliona dolara NECIJIH, ne Intelovih para da se razumemo, zato sto im se MOZE!??!? QQ & lele tebi.

Pa ako moze kako vi kazete da se pravi greska za greskom u dizajnu arhitekture, onda zasto ne bi to moglo? I kako to mislis necijih?!? Koliko ja znam Intel ne trosi ni AMD-ove ni tvoje pare nego svoje. Sto se mojih para tice ja mu dozvoljavam.

I molim te mani se tih otrcanih fazona u stilu "tek si dosao na forum", i da mi je ovo prvi post u zivotu ja se nisam rodio juce pa da mi ti tu solis pamet

Ja sam to rekao iskljucivo zato da bih ti skrenuo paznju da buduci da si nov, nisi u toku sa desavanjima i medjuljudskim odnosima ovde iz cega proizilazi da ne mozes ravnopravno da diskutujes sa nama i da nam se obracas na isti nacin na koji se mi jedni drugima obracamo, a ne zato sto mislim da si se juce rodio. Nazalost, ova tvoja reakcija pokazuje da sam te lose procenio i da ti ipak treba soliti pamet.

to sto pricas na papiru o nekim Intel dostignucima palamudi negde drugde jer meni licno ne mozes prodavati price o go*u umotanom u zlatni papir posto sam dobro upoznao prednosti i mane i jedne i druge platforme u realnom radu.

Ivane Vojnicu, da o tome sto nazivas govnetom imas znanje koje ja imam, ziveo bi u Beogradu (ili u Evropi, Americi,..., gde god ti se vise svidja) i pisao optimizovan softver za americke firme za velike pare, a ja bih sa tvojim "poznavanjem mana u realnom radu" verovatno ziveo u Subotici i bavio se video-montazom. Zato bolje nemoj da ulazis u ovakve rasprave jer tvoje znanje je daleko inferiornije od mog barem kada je NetBurst u pitanju.

Jeste, zato si ti tu da nas naucis kako to da uradimo je li? Imao si 40Gb i 80Gb ali ne i 40gb i 160gb...to je druga prica...citaj malo sta je napisano.

Prvo, ti si rekao 80GB i 160GB -- nemoj biti tako nedosledan:
Sa druge strane moj kolega je sebi na I865 instalirao 2 diska na racunar, jedan IDE od 80 i jedan Sata od 160

Drugo, necu ja da te ucim nego uputstvo za maticnu plocu i iskustvo u radu. Izvoli pa se uci sam, ja imam pametnija posla nego da ucim nekog ko je bezobrazan i nevaspitan.

Poslednja izmena:
Dosta je bilo! zatvaram!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno