jedan deo je PC vs Guru, a ostali su ovakvi....DARK SIDE je napisao(la):Ode ova thread u PM.Vi se svadjate o arhitekturi CPU-a a ovaj postavio temu o logou.Koliko ovakvih thread-ova ima na Benchu ni sam vishe neznam....
stormwatch153 je napisao(la):Jeste, zato si ti tu da nas naucis kako to da uradimo je li? Imao si 40Gb i 80Gb ali ne i 40gb i 160gb...to je druga prica...citaj malo sta je napisano.
:cigar:
Marti Misterija je napisao(la):Intelu se moze!?!?! Da li ti mislis da se u svetu surove dolarske logike rade stvari "zato sto im se moze"!???? Trose se stotine miliona dolara NECIJIH, ne Intelovih para da se razumemo, zato sto im se MOZE!??!? QQ & lele tebi.
stormwatch153 je napisao(la):I molim te mani se tih otrcanih fazona u stilu "tek si dosao na forum", i da mi je ovo prvi post u zivotu ja se nisam rodio juce pa da mi ti tu solis pamet
stormwatch153 je napisao(la):to sto pricas na papiru o nekim Intel dostignucima palamudi negde drugde jer meni licno ne mozes prodavati price o go*u umotanom u zlatni papir posto sam dobro upoznao prednosti i mane i jedne i druge platforme u realnom radu.
stormwatch153 je napisao(la):Jeste, zato si ti tu da nas naucis kako to da uradimo je li? Imao si 40Gb i 80Gb ali ne i 40gb i 160gb...to je druga prica...citaj malo sta je napisano.
stormwatch153 je napisao(la):Sa druge strane moj kolega je sebi na I865 instalirao 2 diska na racunar, jedan IDE od 80 i jedan Sata od 160
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari