Jedno glupo pitanje, zasto procesori ne dolaze fabricki delidovani?
Meni nije jasno samo zasto cepidlacite za 30e gore-dole, a furate svi procesore i graficke od po 350+e, ukljucujuci sa mnom.
I nije 30e skuplje, jer kada se podeli na vise nas ispade svakom po 5e skuplje otprilike, a i ne mozete racunati da mozemo da ga za mesec dana nabavimo po ceni od 30e jer treba i uracunati postarinu, a i zaradu dobavljaca. Tako da je 60e cena, eventualno ce za mesec dana moci za 45-50e, ali kao sto rekoh, sa sve postarinom i zaradom dobavljaca.
Meni je sve jasno, ali ti odbijaš da prihvatiš da je to ipak 30 evra više na ma koliko ljudi delio. Možda bi ti bilo lakše kada bi skontao da za taj novac svi možemo dobiti po pakovanje paste i da ne moramo da delimo jednu.Kada kazem furate, mislim na nas koji zelimo da radimo delid, a vecina nas je sa 6700K/7700K...
Tebi, meni, Ziki i Peri ne ispada 30e skuplje, ne znam sta tu toliko nije jasno.
A da li si video kolika je postarina kada bi porucio direktno sa Casekinga?
Ne znam kako ti to gledas, tebi se ne zuri jer ti i odgovara koliko sam razumeo da stigne tamo negde u Avgustu jer tada prelazis na novu platformu, i sve je to ok. Isto tako meni ne odgovara da stigne tada jer idem na odmor i ne pada mi na pamet da se bakcem tada. I kakva je to sada realnost?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari