uspeo sam sa startup managerom...
Hvala Igoritza, uzeo sam tablet 9.7" kapacitivni, cortex A8, 512MB, 8 Gb, ali kad sam softverski ocitao hardver pokazuje 6GB i G-senzor ne radi od prvog dana, ne znam jel to softverski ili hardverski problem... Sve u svemu zadovoljan sam, sve radi brzi i bez zakucavanja, samo mi nije jasno sto toliko stede na kablu za punjac, svarno je kratak...
Jel neko uspeo da preko wifi poveze sa racunarom i prebacuje podatke, mrzi me da vadim karticu non stop?
uspeo sam sa startup managerom...
Hvala Igoritza, uzeo sam tablet 9.7" kapacitivni, cortex A8, 512MB, 8 Gb, ali kad sam softverski ocitao hardver pokazuje 6GB i G-senzor ne radi od prvog dana, ne znam jel to softverski ili hardverski problem... Sve u svemu zadovoljan sam, sve radi brzi i bez zakucavanja, samo mi nije jasno sto toliko stede na kablu za punjac, svarno je kratak...
Jel neko uspeo da preko wifi poveze sa racunarom i prebacuje podatke, mrzi me da vadim karticu non stop?
Jel okacio neko Froyo na FT2 ? kolko vidim na XDA, objavili su da vise nijedna stavka nema bug.
zivo me zanima, dal moze da se sistem flash-uje, ali tako da i sam backup na tabletu bude isti taj froyo, a ne da mora cela procedura iznova, znajuci kako FT2 ponekad moze da zakuca
Koliko sam ja procitao, unutra je AMLogic procesor, koji ima 1 jezgro na 800MHz (odnosno, brz je otprilike koliko i Cortex A8 na 1GHz, nista brzi, mozda i malo sporiji). Ali bi trebao da ima Mali 400... Sa druge strane, ko zna kakva ce mu biti softverska podrska, verovatno nikakva...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari