Šta je novo?

Industrija igara

Ne bih se baš složio, videćemo.
Wolverine očekujem da bude u odličnom stanju day 1.

Za Onimushu već ima demo, probaću ga ovih dana.

Mislim da će i Phantom Blade 0 biti OK, to mi je verovatno i najišekivanija igra sa spiska.

Takođe, mislis da Remedy ne sme da dopusti sebi da im Control 2 izađe u lošem stanju, zakopaće se finansijski..

Sillent Hill će naravno da ima stutter, i neće ga nikad i rešiti 🙂

Septembar i Oktobar puni igara, verovatno se svi zaleću tad da izbace igre jer niko ne sme da se potuče sa GTA VI 😀

Večeras je Summer Game Fest, evo linka za stream:

Lično, voleo bih da vidim najavu za treći deo Star Wars Jedi.

Da li vredi 60e, vreme ce pokazati. Ako su ove prequle misije u trajanju od barem 3-4h onda da, u suprotnom i kao najveci fan Halo-a cekacu snizenje. Iskreno, ocekivao sam vise po pitanju price. Igra izgleda odlicno, mislim da su bogodili i mehaniku kao i boje (to je bila najveca zamerka na Halo: CEA), ali mogli su malo da odrade neku "reimaginaciju" price i nacin pripovedanja. Da ne spojlujem previse, mislim da bi dodavanje par misija gde bi ste vodili marinca bio pun pogodak. Pogotovo u drugom delu igre. Ovako ostaje mi samo da se nadam da planiraju tako nesto da odrade kroz DLC storije. Vidim da se dosta po komentarima spominje kako bi jedan DLC koji obradjuje pricu First Strike knjige bio pun pogodak. Ali tu je sta je. Nadam se da su te tri nove misije podugacke, u suprotnom ovo ne vredi vise od 20-30e jer se originalni CE na Normal tezini komotno predje za ~4h, cak i ako ga igrate po prvi put.

Nazad
Vrh Dno