El.instalacija nije sigurno,vec sam pisao.Istu instalaciju i isti prikljucak,trofazni,koristio je i stari Alfa sporet.Otisao je uspravno u penziju.U osnovi to jeste tipican simptom problema sa el. instalacijom, kad jedna grupa potrosaca ne radi (dve ringle). Tako da je sasvim moguce da je problem el. instalacija.
Nije uvek tako crno-belo. Opisao sam ranije moj slučaj, sa neispravnom (novom) utičnicom. Bez opterećenja, sve deluje OK: i u utičnici i na ulazu u ploču ima struje (odnosno napona). Kad se ploča uključi, sve OK. Kad se uključi neka od ringli, ploča javi grešku. Nakon zamene utičnice, ploča radi ispravno.Nema tu nikakve filozofije, niti mogućeg ili nemogućeg.
Ima potrebnu struju na priključku u šporetu, onda je šporet neispravan.
Nema struju na priključku, onda je instalacija u pitanju, a to je eliminisao električar.
Ne znam šta tu ima još da se mrsi, isto će i taj što ga pošalju jedino moći da uradi i proveri.
Trazio bih ja pare ali od 50cm sirine samo Hansa pravi.Uzmi pare nazad i kupuj nešto drugo.
Kako lepo i bombastično zvuči kada tako napišu u mejlu ili kažu u telefonskom razgovoru. A onda dođe neki priučeni majstor koji nije siguran šta treba da uradi, a tu je dok čeka poziv agencije da ode u njemačku na baušteludirekt od uvoznika strucnjaci
Ne mora da znači. Posuđe može da napravi razliku kod loše modulacije ploče na manjim snagama. Ako je posuda sa tankim dnom, može da se desi da na manjim snagama dolazi do prekida u vrenju tečnosti. Ukoliko je modulacija iole krštena, do ovoga ne dolazi. Imam Electrolux ploču - na manjim snagama voda neprestano vri, bez obzira da li je šerpa sa tankim ili debelim dnom.A krastavac onda, treba ozbiljno ulaganje u sudove. Na kraju ispadne ozbiljna investicija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari