Šta je novo?

Indiana Jones and the Great Circle

09.12.2024.

Deluje kao da je VR naslov,
"Demo" deluje da je isti gameplay video zapis
Endzin ne deluje ubedljivo, u nekim momentima kao da je 10+ godina star naslov koji i nije najbolje ostario mada i sys req deluju da moze na krompiru da radi.
Neke zagonetke smo vec xyz puta videli.
Pozitivno - vajb i atmosfera IJ-a je verno preneta, glasovna gluma spot-on...
Nikad bolji trenutak da se uzme game pass na mesec-dva i obrnu svi jaci naslovi koje MS moze da ponudi...

Preminuo Tony Todd, glumac koji je glumio (jednog od) negativca u igri.
Inace poznat vise po drugim ulogma i glasovima koje je pozajmljivao...

Uz WH40k: SM2 naslov koji sam najvise iscekivao ove godine...
Kao i SM2 nece biti kandidat za GOTY, vec solidni 8/10 naslovi ali u oba slucaja vidi se da su radili fanovi serijala za fanove i da su se maksimalno potrudili da ispostuju IJ filmove.
Po utiscima ljudi koji su igrali demo, deluje da ce fanovi fransize uzivati ali da nije naslov koji je za sire mase poput Uncharteda i novog Tomb Raidera, vec naginje vise starijim, klasicnim avanturama.

Za one koji imaju Game Pass: apgrejdovao sam danas na Premium Edition na Xbox-u kod Turaka , košta manje od 10 evra. Dobija se 3 dana early access , tako da je to onda 06.12.

Poslednja izmena:
Screenshot_2024-12-01-11-36-18-118_com.discord-edit.jpg

Sad videh na redditu-igra je dosta velika, 131 giga...review-i će biti dostupni u četvrtak 05.12.

Xbox Game pass PC - preload 6. decembra ide...
Mada pokazuje 34.99e za pre-order za vlasnike istog
Takodje MS sada nudi 1e za 14dana trial...

Tri dana ranije ko hoće 35e, ako se ne varam.

Evo i zvanicnih PC spec:

Ludilo koliko je zahtjevna igra pa cak i za minimum. Sreca pa sam mjenjao CPU na vrijeme 🤣

Prilozi

• bafkreic4sfdmesff2rk4bnescbxhq4fmmfbvpagmemi76l4flv4br5fuxm.jpg
    bafkreic4sfdmesff2rk4bnescbxhq4fmmfbvpagmemi76l4flv4br5fuxm.jpg
    389.7 KB · Pregleda: 122
Evo i zvanicnih PC spec:

Ludilo koliko je zahtjevna igra pa cak i za minimum. Sreca pa sam mjenjao CPU na vrijeme 🤣
Odlicno, mogu da je vozim na ultra bez RT-a na mojoj masini...
Pritom ovo je logike bez, igra ne izgleda nista posebno sudeci po trejlerima, a deluje kao da je "modifikovan" VR naslov, tj prvobitno zamisljen kao VR pa kasnije doradili kao fps avanturu.

Uglavnom odlične ocene:

Moram danas skinuti da probam, mada pored Skyrim-a i Stalkera tesko da cu imati vremena da ovaj mesec igram ozbiljnije.

GMan izbacio "recenziju" sa sve zahvalnicom nVdiji i Gigabyte-u za sponzorisanje videa...
Bolje sacekati ostatak recenzenta, deluje da su ove prve od "dezurnih krivaca" placene...
Utisci korisnika po pitanju gameplaya odnosno nekih elementa istog nisu bas pozitivni.

Nema vise duffel torbe i slema, ovaj sesira u collector's edition? :ROFLMAO:

Bolje sacekati ostatak recenzenta, deluje da su ove prve od "dezurnih krivaca" placene...
Utisci korisnika po pitanju gameplaya odnosno nekih elementa istog nisu bas pozitivni.
Realno gledano, ko nije postojeci korisnik GP-a ima novu (trial) pretplatu za 1$ tako da nema ni potrebe da gleda druge recenzije, uvek moze sam da proba posto je igra bukvalno na ivici da bude dzabe.

Okacio sam vec u temi za akcije - trenutno samo gledanjem jednog linka na discordu dobije se 2 nedelje trial jey za PC game pass (vazi do 30.12)...
Vise nego dovoljno da se obrnu novi CoD:BO6, Stalker i Indie... Kombinovano ne vredi davati 180-210e za ta 3 naslova.

Poslednja izmena:
Odigrao prvih 40-ak minuta na Xboxu, igra izgleda i radi fenomenalno.

Vrhunski vajb Indiana Jones filmova.

Nisam ocekivao ovako dobre ocene :love:

Da li ovo treba odigrati na M&K kao sto Stalker planiram :unsure:

I da, ako nemate RT na karti - NEMA IGRANJA! :sleep:

Vrh Dno