Milan82bh je napisao(la):
Necu da kvarim ugled Imtela, ali moje misljenje je da imaju katastrofalno neljubazne komercijaliste.
Primer:
JA: Dobro vece, interesuje me ploca GA-8N-SLI-Pro.
Neljubazni Komercijalista: Dobro, sta vas interesuje...
JA: Interesuje me da li je imate i kolika je cena?
Neljubazni Komercijalista: Momenat....
Neljubazni Komercijalista: Nikada nisam cuo za nju....nemamo je!
JA: Ali pise na sajtu da je imate u maloprdaji.
Neljubazni Komercijalista: Pa sto onda zoves?!?
JA: : zatecen :....
Mislio sam da ovo nikada ne obelodanim ali vec kada pricate o Imtelu...
Iako imam poznanika koji radi u Imtelu nikada mu nisam spomenuo za ovu neprijatnost...
Toliko o tome.
pozdrav
eee zato sledeci put radi ovako:
JA: Dobro vece, interesuje me ploca GA-8N-SLI-Pro.
Neljubazni Komercijalista: Dobro, sta vas interesuje...
JA: Interesuje me da li je imate i kolika je cena?
Neljubazni Komercijalista: Momenat....
Neljubazni Komercijalista: Nikada nisam cuo za nju....nemamo je!
JA: Ali pise na sajtu da je imate u maloprdaji.
Neljubazni Komercijalista: Pa sto onda zoves?!?
TI: : a kako se ti zoves decko?
Neljubazni Komercijalista: zatecen...
TI: : pozovi svog sefa ODMAH !
Neljubazni Komercijalista: uh ovaj izvinite gospodine ... mislio sam samo...
TI: : (povisenim glasom) ma sta si bre mislio, kako te nije sramota!
(menadzer ulazi u prostoriju, cuje se galama, kupci u radnji svi gledaju u tebe)
TI: : (sada se vec deres) KAKAV JE OVO NACIN, DOSAO SAM PARE DA VAM OSTAVIM! NIKAD VISE NECU OVDE DA KROCIM!
(Menadzer ti prilazi i uplasenim glasom te moli da se smiris i da mu ispricas u cemu je problem)
(Neljubazni Komercijalista cuti i broji sare na parketu)
TI: : DA ZNATE DA CU DA VAS "PREPORUCIM" SVIMA KOJE POZNAJEM !
Uzrujani menadzer: gospodine molim Vas izvinite ovo se vise nece ponoviti, molim Vas da uzmete ovaj DVD player kao znak izvinjenja...
TI: : (mrstis se) HM u kakvu sam ja prodavnicu dosao (mrmljas satro sebi u bradu)...
(sve musterije bulje u vas)
Uzrujani menadzer: molim Vas gospodine uzmite DVD odlican je... (pocinje da se preznojava) evo imamo i odlicne hostese, ja sam ih licno testirao... EJ ANA DOLAZI OVAMO... samo trenutak gospodine... CUJES STA TI KAZEM (vec se dere i lupa rukom o sto)...
(vitka plavuse izlece iz druge prostorije i jedva ostaje na nogama pored ogromnih stikli...)
Uzrujani menadzer: evo gospodine vodite i Anu kuci (mrsti se na devojku i mase prstom preteci)... odlicna je za podesavanje opreme (namiguje ti)
TI: : (smirenim glasom) paa dobro... ali samo ovaj put cu preci preko ovakvog bezobrazluka (mrstis se na neljubaznog komercijalistu).
Uzrujani menadzer: potpuno ste u pravu gospodine... nece se vise ponoviti... (okrece se prema neljubaznom komercijalisti i gleda ga cutke)
TI: : (okreces se prema Ani) ponesi to (pokazujes na DVD)... polazi...
(prkosno se okreces i izlazis iz radnje)
:d eto malo razonode
pozz