Šta je novo?

Imtel - reputacija i iskustva?

PapaStalin je napisao(la):
ako mi za 2 godine rikne ploca, pjluc pljuc daleko bilo, ako ja dobro razumem, mogu da odem u Imtel, objasnim taka i taka stvar i onda ako je totalno riknula oni ce mi dati novu plocu istu ili ekvivalent (ako nece odma trazim DVD i zovem Anu! mmmm DVD) jesam ja to dobro razumeo il mi cale Robin Hud?
Procedura je: ako ima baš potpuno isti model na stanju (u smislu ima istu šifru kao šifra na tvom računu) dobićeš novi komad u zamenu. Pošto je to posle 2 godine ređi slučaj vratiće ti se novac u iznosu poslednje prodajne cene za taj model (iz zvanične knjige kalkulacija), pa tim novcem onda kupiš ekvivalentnu tu ili na drugom mestu, svejedno. Ne postoji institucija 'zamene za sličan model' u maloprodaji jer bi to poremetilo knjižno stanje robe na lageru, možda to nude i rade u servisima. Anu nećeš dobiti a ni pominjanje 'ribe s naočarima' nije baš drugarski ni kolegijalno, njen muž je stari član ovog foruma i nema veze sa Imtelom.

Da, bice odusevljena kad vidi da ju je pozdravio "Sajber Kurajber" :)

Ja sam pre par godina zvao da pitam za nesto malo egzoticnije sto sam video na www.zormi.com i debelo se posvadjao, bez ikakvog razloga (u stvari, razlog je bio Zormijev kratak fitilj) za vlasnikom gore pomenutog domena.

Posle toga mi je Imtel oduvek bio sinonim za poludrzavnu firmu sa neljubaznim stuff-om :)

RazbojNick je napisao(la):
Ne rade rezervaciju robe, bar nisu radili do, sada vec predprosle godine. A za zvanje pre kupovine - svakako. Ko pita - ne skita.
Samo u toku prošle godine je ukucano i odštampano oko 1050 rezervacija, dakle prilično truda ulaženo. To je legalan način da se roba odvoji za nekog a da se ne prekrši član zakona o sprečavanju diskriminacije potrošača. Dakle, rezervacije se primaju, pogotovu ko dolazi izdaleka, jer iako svakog dana ažuriram listu na sajtu (ako ima većih promena onda i više puta u toku dana) promet je nepredvidljiv.

I ja sam imao prijatna iskustva sa Imtelom, kupio sam dosta stvari kod njih(novi komp) i veoma sam zadovoljan ponudom(i cenama), koja je stvarno jedna od najboljih u gradu.Posebno mi se svidja cenovnik, koji se svaki radni dan azurira, tako da znam odmah sta tog dana imaju, a sta ne.Jedino zameram slabu organizovanost prodavaca, koji su malo pogubljeni(imao sam sitnih problema kad su mi sastavljali konfu), ali u sustini ja ih preporucujem svakome ko me pita za komponente, gde imaju da se nadju...

IMTEL Computers A.D. je akcionarsko društvo, inače jedina kompjuterska firma na beogradskoj berzi. Ima preko 300 suvlasnika, 10 najkrupnijih su izlistani na sajtu Centralnog registra. Dakle, nije bilo većih promena vlasništva, samo je promenjeno nekoliko direktora. Ima oko 70 zaposlenih i 1500 kvadrata poslovnog prostora u vlasništvu (zgradu deli sa sestrinskom firmom IMTEL Mikrotalasi A.D.). To u odnosu na manje privatne firme ima sa strane kupca poneku dobru stranu (niko nije direktno zainteresovan da po svaku cenu napravi profit na nečiju štetu) i poneku lošu (inercija, komplikovane procedure, nije uvek lako ući u trag ko je šta kome obećao i za šta je ko nadležan).

hejvule je napisao(la):
Ne shvatam kako jedna takva IT firma ne moze
da obezbedi koriscenje kartica.
Terminal ProCredit banke instaliran još letos, pušteni DinaCard/PostCard, obećane sve ostale 'do septembra'. U međuvremenu ProCredit prodao to odeljenje EFG banci koja ga još uvek zvanično nije preuzela pa na pitanje 'šta je sa ostalim karticama' prebacuju jedni drugima. U toku pregovori sa Intesom da se uvede njihov terminal. Kartice inače ne prihvata prodavac nego banka čiji je terminal tu instaliran.

Slayer je napisao(la):
jedino sto je po meni mana njihova je sto favorizuju neke proizvodjace... recimo Gigabyte
Jeste mana, PC Mega Store je više showroom za veleprodaju i sam za sebe donosi zanemarljiv deo ukupnih prihoda IMTELa. Glavni su distributerski programi koji se plasiraju kroz dilersku mrežu: Gigabyte, AMD, Club-3D, Cooler Master, Corsair, Apacer, Kingston, NCP... uz nekoliko partnerskih programa (WD, Logitech, Labtech, Linksys, Viewsonic...) i uvoznih programa (Maxtor, Intel, LG, Pioneer...). Van tog asortimana samo povremeno (uglavnom na moje insistiranje) se umeša još ponešto iz domaćih izvora što deluje da fali u asortimanu. Ali recimo Asus, MSI, Epox, Saphire... ne daju iz 'političkih razloga'.

ZorMi je napisao(la):
Samo u toku prošle godine je ukucano i odštampano oko 1050 rezervacija, dakle prilično truda ulaženo. To je legalan način da se roba odvoji za nekog a da se ne prekrši član zakona o sprečavanju diskriminacije potrošača. Dakle, rezervacije se primaju, pogotovu ko dolazi izdaleka, jer iako svakog dana ažuriram listu na sajtu (ako ima većih promena onda i više puta u toku dana) promet je nepredvidljiv.
Ovo pricam iz konkretnog slucaja, kada sam krajem 2004. dosao da uzmem flash, u pitanju je bio Apacerov HT202, u datom trenutku je bio poslednji primerak u radnji i, kad sam pomenuo sta me zanima, upravo me je crnokosa devojka sa naocarama pitala jesam li ja zvao da rezervisem, uz dodatak da "ne radimo rezervacije". Inace, nisam ja zvao da rezervisem, vec sam otisao na blef, pa ako ima - ima. E, sad, mozda ste promenili politiku, ipak je to bilo pre vise od godinu dana...

ZorMi je napisao(la):
Procedura je: ako ima baš potpuno isti model na stanju (u smislu ima istu šifru kao šifra na tvom računu) dobićeš novi komad u zamenu. Pošto je to posle 2 godine ređi slučaj vratiće ti se novac u iznosu poslednje prodajne cene za taj model (iz zvanične knjige kalkulacija), pa tim novcem onda kupiš ekvivalentnu tu ili na drugom mestu, svejedno. Ne postoji institucija 'zamene za sličan model' u maloprodaji jer bi to poremetilo knjižno stanje robe na lageru, možda to nude i rade u servisima. Anu nećeš dobiti a ni pominjanje 'ribe s naočarima' nije baš drugarski ni kolegijalno, njen muž je stari član ovog foruma i nema veze sa Imtelom.

eee to me zanimalo, hvala na objasnjenju, mada verovatnoca da nesto rikne tek posle 2 god je valjda mala, mislim ako je falicno riknuce brzo..

chek bre kako te nije sramota da mi kazes kako uz komp necu dobiti i Anu svoju imaginary girl iz Imtela? :banana: sta me briga za tu pravu Anu sto ima muza ni neznam ljude, nikad bio tamo. ccc drugare u glavi mi dirate, a evo bas se spremamo da napravimo zuraju :wave:

RazbojNick je napisao(la):
Ovo pricam iz konkretnog slucaja, kada sam krajem 2004. dosao da uzmem flash
U pitanju su procedure. Tada je 'na snazi' bila interpretacija da je kažnjivo sklanjati robu ispod tezge zbog diskriminacije potrošača. Onda je (krajem 2004te) otvoren knjigovodstveni registar za rezervacije fizičkih lica jer inspekcija navodno nema primedbi ako je rezervisana roba jasno izdvojena i obeležena dokumentom sa imenom kupca i rokom važenja. Ovo pišem zbog kolega koji i dalje sklanjaju robu u fijoku 'za momka koji je zvao' što jeste kažnjivo...

Mislim, ovde sam privatno a ispašće da samo branim Imtel. Slažem se sa skoro svim iznetim primedbama, tvrdim da nisu iz loše namere nego nesporazuma, neznanja ili omaški. Očekivao bih čak više pljuvanja ('kakvi li su tek drugi ako nas hvale?'), u prošloj godini je izdato blizu 20 hiljada fiskalnih računa, realno je da od toga bude bar 500 nezadovoljnih i 50tak baš besnih...

ZorMi je napisao(la):
Mislim, ovde sam privatno a ispašće da samo branim Imtel. Slažem se sa skoro svim iznetim primedbama, tvrdim da nisu iz loše namere nego nesporazuma, neznanja ili omaški. Očekivao bih čak više pljuvanja ('kakvi li su tek drugi ako nas hvale?'), u prošloj godini je izdato blizu 20 hiljada fiskalnih računa, realno je da od toga bude bar 500 nezadovoljnih i 50tak baš besnih...

Ne, ne, niko ne napada, samo sam hteo da ukazem da se rezevacije, bar po mom saznanju, ne vrse, pa da se neko neprijatno ne iznenadi. Eto, i ja sam sada saznao da je to promenjeno. Licno, preporucujem drugima Imtel kao dobro mesto za kupovinu, a i sam prvo tu gledam komponente, tj. u online cenovniku.

Prema meni je imtel uvek bio korektan,a shto se rezervacija tiche sve je uvek bilo super,tadasam jurio transparentne 80-ice sa plavim diodama i kad je stiglo lepo su mi sachuvali,i za to svaka chast

jedino sto lik koji prima reklamacije (veleprodaja) ne zna nista o racunarima, al' zato ima veeeliku lupu.
npr.: - evo jedan maxtor, ne prolazi powermax test...
- a, zao mi je, izgreban je sa strane.
- ali to je minimalno, a morao je da se stavi u kuciste i izvadi iz istog, nemoguce je da se malo ne izgrebe...
- stvarno mi je jako zao ali ne mozemo da ga primimo (?!!?)

a i resavanje reklamacije za veleprodaju se cekaju koliko neces...

Izvinite ali trenutno nemamo istu plocu kao i vasu, ali za xx eur doplate i vasu mozete dobiti potpuno novu, pa vam onda i treba i nov procesor i memorija i xxxeur. Po meni ta garancija od 3g je dobra samo za monitore i eventualno neke hdd sve ostalo zaboravite...

Ne moze to tako, oni su duzni da zemenu izvrse, ako za 3 godine nema vise u prodaji 6600, recimo, dobices tada 8600 ili sta god je priblizno slicno, BEZ DOPLATE.

Inace i ja sam imao problem sa PC Centrom, uzeo sam plocu koja podrzava i EDO i SDRAM, kada sam kasnije uzeo 64 Meg SDR umesto 16 EDO ploca je bila u stanu da vidi samo 16 Mega, naravno nikad mi nisu uvazili to kao garanciju, a bas lepo sam im se obratio da mi to rese. A da znate koliko su bili ljubazni kada su prodavali tu konfiguraciju... Resenje koje su predlozili je bilo kupi novu plocu, pa ce da radi.

Zulu tu se slazem s tobom, i meni je bila katastrofa za VP...
Zormi da li znas zasto je ovakvo stanje sa veleprodajom? I meni se cini da odredjeni krugovi ljudi imaju problema sa ovim novim serviserom sto je poceo tu relativno skoro da radi, necu ga imenovati ovaj put ali mnogo ljudi mi je reklo ne bas tako lepe stvari za njega...

U Imtel, tu i tamo, volim da odem a da nista i ne kupim :) mada se to retko desava. Kad im stigne, recimo, neka tura kucista, svratim da malo napasem oci i pogledam ih izbliza. Onaj momak sto tamo radi (stvarno mu ne znam ime), je uvek bio krajnje strpljiv i usluzan. Postavi ga na pult, otvori, a onda me pusti na miru. Ne dise mi za vratom vec me ostavi da na pogledam sve sto me zanima. Naravno, respect for respect; strogo pazim da nista ne zagrebem ili na bilo koji nacin ostetim.
Sto se kupovine tice, takodje imam samo dobra iskustva sa njima. A sto se reklamacije tice, stvarno ne znam. Do sada mi nista, sto sam od njih uzeo, nije crklo (pu pu, kuc kuc, evo pomeram se).

Mare je napisao(la):
Ne moze to tako, oni su duzni da zemenu izvrse, ako za 3 godine nema vise u prodaji 6600, recimo, dobices tada 8600 ili sta god je priblizno slicno, BEZ DOPLATE.

Ali recimo ova situacija: ako neko ima AGP 6600, a do tada postoji PCI-E64x :smash: ili neka slicna stvarica i graficke podrzavaju samo nju. Prva recenica ce biti da probaju da zamene i plocu, a tek kada musterija odbije to onda ce mu vratiti lovu nazad.
Po meni ta garancija od 3g je samo nacin da zadrzite musterije sto duze, jer ce oni da zovu kada im nesto crkne,pa jos jedan deo ljudi ce resiti da proda to sto je poluispravno i kupi novo od te firme.
Zulu je u pravu, jednom sam cekao skoro mesec dana da mi se zameni Eagle GF2 MX200 sa 32 rama sa cenom od 35e...
Mada ovo je samo moje licno misljenje.
Mada u firmi ERC uvozniku za Samsunga su ljudi bili fenomenalni, odneo sam im neki 793DF bez ikakvih papira ili garancije ili slicnog,nesto mu je slika bila losa imao neke pruge i slicno i oni su ga bez reci i bez provere serijskog broja prihvatili i promenili. Stvarno svaka cast.

Poslednja izmena:
Kupovao sam VP u Imtelu do pre nekih 3 godine. Tada sam imao nekih problema/nesuglasica sa njima, a i uvek su svi bili nesto na 3 coska u VP komercijali. A na moje pitanje u cemu je problem? Ma tako je ovde i dobijem brojeve telefona od 2 druge VP i kaze "samo reci da sam te ja poslala". Bljump.
Sa reklamacijama su bile standardne neprijatnosti, otezanje, nema na lageru, razduzivanje po ceni koja nema veze sa realnom i samo jednom su mi vratili jednu plocu tvrdeci da je ispravna, na moje insistiranje je na licu mesta povezemo i dokazem da ne radi, pa sam dobio drugu odmah.
Kao, Sinteh je testirao i vratio kao ispravnu. Sve zajedno je trajalo preko mesec dana.

Poslednjih godina idem samo u MP kada mi nesto zatreba, i vise volim da dam 5e vise za Seagate HDD u MP, nego preko nekog drugog za koga znam da je kupio u Imtel VP i daje 5god. Nekako mi je sigurnije....a i Slovenci vam napravise solidan parking :d ...mada je sada i on stalno puno :(

Zaposleni u MP su sasvim OK, a ZorMi, covek kad god te vidi zapita se:"ko je njemu zgazio kucnog ljubimca?!?" :)

Rezervacije rade sasvim OK.

otidoh do imtela danas da vidim svojim ocima kako im radnja izgleda, bogami veliki onaj retail prostor, pario sam oci na kucista, uff onaj Cooler Master Centurion 530 mnogo lepo izgleda...

usluzila me ona crna devojka sa cvidzama, fina devojka, kulturna. samo kaze slab semp 2800 za gaming masinu :( ehh nikad kraja, krenes on 700e MAX i onda zavrsis na 1000

nista po mnogobrojnim komentarima sudeci, pouzdani su, hvala za pomoc, nadam se da ce biti korektni, da sve buduce kupovine obavljam kod njih, mnogo bre znaci kad imas pouzdanog prodavca...

PapaStalin je napisao(la):
(cene sa uracunatim PDV)
Gigabyte GA K8 NE s754 3 godine - 74e (nemaju druge ploce ako je ovo bas neki skart recite, 754 uzimam zato sto mi se cini da 939 ne pruza mnogo vise za 100+e razlike)

sempron 2800+ 3godine - 87 (nameravam da ga malo OC mozda do 2,0 2,2 kako vam se to cini?)

1gb ili 1,5gb kingston ram lifetime warranty - 50e 512 modul (kazu da je za igre 1,5 optimum, bem li ga)

graficku trenutno nemaju neki izbor ali bih uzeo 6600GT - 180e (mislim da bi radila super narednih godinu dana pa bih je tek onda zamenio za nesto bolje, ipak je velika razlika u odnosu na 6800GT za 350e)

maxtor 200gb sata 3 godine - 89

Cooler Master centurion 530 380w 2 godine - 81e

Audigy 4 - 70e nasao sam u Phoenix system (ovo nisam siguran, voleo bih dobar zvuk u igrama ali sad imam sb live 5.1 ne znam kolika je razlika??)

+ ostale razne dzidza bidze

oko 770e sa pdv-om

sta mislite?valja li? kakva kombinacija mi je jos pametna?

U imtelu sam uzimao komp pre nedelju dana sa rodjakom i vecina utisaka je ok neke sitnice bi zamerio,ali one su u drugom planu pa da ne kvarim pozitivan utisak, sto se kompa tice otvori se jos malo za corsair twinx memoriju bila je prosle nedelje, pogledaj i zanimljivu Gigabyte X800GTO grafiku si imao za iste pare kao i taj 6600, a ako je frka za kintu mi smo odardili extra kombinaciju sa kucistem uzeli kod njih coolermaster napajanje od 430w za nekih 45 evra, a za 20e kupili gotivnu limariju, ne mogu da se setim proizvodjaca, ali dobijes vise snage za manje pare...

n_131 je napisao(la):
Ali recimo ova situacija: ako neko ima AGP 6600, a do tada postoji PCI-E64x :smash: ili neka slicna stvarica i graficke podrzavaju samo nju. Prva recenica ce biti da probaju da zamene i plocu, a tek kada musterija odbije to onda ce mu vratiti lovu nazad.
Po meni ta garancija od 3g je samo nacin da zadrzite musterije sto duze, jer ce oni da zovu kada im nesto crkne,pa jos jedan deo ljudi ce resiti da proda to sto je poluispravno i kupi novo od te firme.
Zulu je u pravu, jednom sam cekao skoro mesec dana da mi se zameni Eagle GF2 MX200 sa 32 rama sa cenom od 35e...
Mada ovo je samo moje licno misljenje.
Mada u firmi ERC uvozniku za Samsunga su ljudi bili fenomenalni, odneo sam im neki 793DF bez ikakvih papira ili garancije ili slicnog,nesto mu je slika bila losa imao neke pruge i slicno i oni su ga bez reci i bez provere serijskog broja prihvatili i promenili. Stvarno svaka cast.
Ma mora on tebi da obezbedi adekvatnu karticu, a kako ce to je njegov nacin, ako treba danas skine sa lagera 10 od 200 komada i ostavi na stranu, ako se tebi za 3 godine pokvari tvoja, neka tako i uradi, tako rade normalne firme na zapadu odvoji se oko 5% za reklamacije i to se ne prodaje. I tako to nije na njegovu stetu, imaju oni valjda svoje nacine da to nadoknade preko proizvodjaca (jedan je upravo to da dobiju nesto vise robe nego sto se stvarno naruci). Koga briga kako ce da urade, ali moraju da uvaze reklamaciju.

Ja sam svojevremeno eto morao da menjam memoriju za Live!, sto jos nije ni ispalo lose... ali sam cekao 3-4 nedelje u Listu, sto je jako lose, jos sam memoriju uzeo preko neke "veze", da sam uzeo licno ko zna dal bi ista i dobio.

A to da ti za neku kartu vrati 20e, jer ona kao tolko sad vredi a tebi treba jos 80 da uzmes nesto drugo nije opcija koju zakon poznaje.

PJ je napisao(la):
Zaposleni u MP su sasvim OK, a ZorMi, covek kad god te vidi zapita se:"ko je njemu zgazio kucnog ljubimca?!?" :)

Apsolutno se slazem i nemam sta da dodam.

Mare, kada bi kod nas prodavac morao da ima lager 5 ili 10% za toliko bi mu i cena bila "jaca" pa bi bilo pljuvanja na forumu kako su nabili cene.

Jos jedna pozitivna kritika za Imtel,dosta komponenti sam pazario tamo i sve dan danas radi(kod mene ili kod drugih),pre nego sto krenem iz Panceva nazovem ih i kazem sta mi treba,kad dodjem tamo roba je spremna.

Nazalost situacija je tuzna i sa vecinom nasih prodavaca hardvera sto se tice reklamacija. Cast izuzecima.
Evo jos jedne price:
Ortak je kupio 6600GT u jednoj bg firmi opet ostaje neimenovana da ne ispadne da ih kritikujem zbog samo jednog slucaja, kada ono graficka posle dva dana pocela da baguje na svakom mogucem ekranu od biosa pa nadalje ko kada se previse klokuje.Medjutim to se nije desavalo pri svakom paljenju kompa.Onda ode on na reklamacije i saceka nedelju-dve dana a oni mu kazu da je sada sve u redu s njom i vrate je. Mi je ubodemo opet u komp ali ista prica.I onda smo se vratili u doticnu firmu i naterali lika da je odmah na licu mesta proba i gle cuda baguje.Tada je pristao da je zameni, a ti silni dani koji su prosli uzalud?Dok ih ne pritisnes nema sanse da dobijes sve kako treba...

zulu je napisao(la):
jedino sto lik koji prima reklamacije (veleprodaja) ne zna nista o racunarima, al' zato ima veeeliku lupu
Ako misliš na mršavog sedog s bradicom, taj je najbolji poznavalac hard diskova u zemlji. Pre N godina je u assembleru napisao program RDIDE za detekciju parametara hard diskova kada BIOSi to još nisu imali nego se prekucavalo s nalepnice. Takodje je ručno spasao nebrojeno podataka bez ikakvih repair programa nego disk editorom, analizom FATa, ulančanih blokova... E sad, što mu je dat glup posao da pod lupom proverava je li nešto fizičko oštećeno... nije više, od pre neki dan je system administrator. A što se tiče tih diskova s napuklim konektorima to je propis uvoznika, neće da primi ako disk ima tragove grubog rukovanja (čupanje kablova ustranu, proklizao šrafciger... čak su neki modeli imali i G senzor da li je bilo udara, ispuštanja na pod i sl). Čujem da ih Pakom sada otkupljuje za 60% cene pa šalje direktno u centralu.

Mare je napisao(la):
A to da ti za neku kartu vrati 20e, jer ona kao tolko sad vredi a tebi treba jos 80 da uzmes nesto drugo nije opcija koju zakon poznaje.

Izvod iz zakona:

Ako se reklamacijom utvrdi da proizvod sadrži nedostatke, potrošač ima pravo da zahteva nov proizvod ili proizvod odgovarajuće marke (modela, tipa) ili da mu se vrati iznos plaćen za taj proizvod u visini cene tog proizvoda na dan vraćanja ili da mu se uz njegovu saglasnost otkloni nedostatak.

Dakle, može da se zameni, popravi, dobije sličan... ili vrate pare. Prodavcu više odgovara zamena inače gubi jednu prodaju, ali ako nema... Ono na šta verovatno misliš je obaveza podrške reda 5 godina, tj. mora se popravljati ili nuditi odgovarajuća (kompatibilna) zamena što je obaveza proizvođača.

ZorMi je napisao(la):
Jeste mana, PC Mega Store je više showroom za veleprodaju i sam za sebe donosi zanemarljiv deo ukupnih prihoda IMTELa. Glavni su distributerski programi koji se plasiraju kroz dilersku mrežu: Gigabyte, AMD, Club-3D, Cooler Master, Corsair, Apacer, Kingston, NCP... uz nekoliko partnerskih programa (WD, Logitech, Labtech, Linksys, Viewsonic...) i uvoznih programa (Maxtor, Intel, LG, Pioneer...). Van tog asortimana samo povremeno (uglavnom na moje insistiranje) se umeša još ponešto iz domaćih izvora što deluje da fali u asortimanu. Ali recimo Asus, MSI, Epox, Saphire... ne daju iz 'političkih razloga'.

hmmm, politicki razlozi? :d

Ma to je po meni 'glupo' ko maticnih ploca recimo. To sto favorizujete recimo CoolerMaster je OK stvar jer jednom prosecnom, pa cak i advanced korisniku ne treba nista dalje od njihovog asortimana. Ali u nekim kategorijamna bi ljudi bili privuceni i raznovrsnijom ponudom :)

Slayer je napisao(la):
u nekim kategorijamna bi ljudi bili privuceni i raznovrsnijom ponudom :)
Saglasan, ali npr. pomenuti CM je hteo da nam raskine saradnju kad je video samo dva Thermaltake kućišta u prodavnici, začudo Chieftec im ne smeta kao ni Club-3D grafika Gigabyteu, ali Asus (Abit, Epox...) ploče mi ne daju. Kao što rekoh, u prodavnici smo više showroom i ne donosimo glavne prihode firmi.

PJ je napisao(la):
a ZorMi, covek kad god te vidi zapita se:"ko je njemu zgazio kucnog ljubimca?!?" :)
Nemam kućnog ljubimca, ne podnosim kućne ljubimce... :-devil-: Šalu na stranu, šalju mi samo probleme iako ne radim s kupcima već logistiku: asortiman, nabavka, cene, profakture, delom organizaciju i politiku reklamacija... za to možete da me grdite, a ni sa VPom nemam nikakve veze.

U Imtelu, a pre toga kod zormija dok nije presao u rad sa firmama sam kupovao od kad sam kupio Pentijum 166 i od tada manje-vise kupujem kod njih. Reklamacije, iako malobrojne, su resavane promptno tako da sam uvek vise voleo da odem kod njih i platim 5/10 eura ili maraka vise nego da se povlacim po stanovima prodavaca "biranih" primeraka.

Sto se prodavaca tice, veoma su korektni. Nisam imao nikakvih neugodnosti, a pogotovu u poslednje vreme su veoma strpljivi prema meni obzirom da placam preko moje firme koja ima racun kod katastrofalne EFG banke sto znaci da moram da zovem banku i Imtel u proseku po par puta za svako placanje.

Nedostatak mogucnosti da se plati karticom me je skoro sigurno sprecio da u Imtelu u poslednjih godinu dana ostavim jedno 500e vise nego sto sam potrosio. Takodje, nesto slabiji izbor u poslednje vreme je takodje problematican.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno