Treba mi pomoc vezano za raskid ugovora sa Orion Telekomom....
Naime, 27.12 doslo je do prekida kompletne usluge ( net, TV i telefonija).
Iako sam zvao njihovu tehnicku podrsku svakoga dana, niko se nije udostojio da dodje i pogleda sta je problem.
10.1 je dosla njihova ekipa, pogledala i rekla da je problem u optickom kablu i rekli da ce me kontaktirati druga ekipa koja ce zameniti kabal.
Naravno, nisu se pojavili i ja sam presao na drugog provajdera.
Kada sam ih kontaktirao da zelim raskid ugovora, obavestili su me da moram da platim i za 13 narednih meseci koliko traje ugovor (iako sam bez usluge vise od mesec dana).
Sta vise, tvrde da me je kontaktirala njihova tehnicka ekipa i da sam im ja rekao da ne dolaze i time su zatvorili nalog 16.1
Ne bih zeleo da se vucem po sudovima, ali ne zelim ni da im dozvolim da me pljackaju....
Ako neko ima iskustva, moze li da mi posalje PP, bio bih mu vise nego zahvalan.....
PS. U njihovom pravilniku o postupanju
https://oriontelekom.rs/wp-content/..._slucaju_prigovora_korisnika_operatoru_v6.pdf
u clanu 7, pise sledece:
Na sve tipove prigovora odgovara se u roku od osam (8) dana od dana prijema uz obrazloženje dokje rok za rešavanje po podnetom prigovoru petnaest (15) dana od dana podnošenja prigovora.Operator zadržava zakonom predviđeno pravo da, ukoliko iz objektivnih razloga nije u mogućnostida udovolji zahtevu podnosioca prigovora u roku koji je dogovoren, produži rok uz pribavljenusaglasnost podnosioca.
Da li je ovo dovoljan razlog za prevremeni raskid ugovora, cak iako su ga oni zatvorili 16.1 jer je proslo vise od 15 dana za resavanje prigovora?