U pitanju je izlaz iz Bačke Topole prema Subotici kod fudbalske akademije, moraš lično otići i videti koliko je sam taj znak ograničenja za školu besmislen . Policija je stajala kod table gde je izlaz iz mesta . Može se videti na Google. Nema opasnosti za decu na tom mestu , niko tu i ne prelazi put . To mesto je zamka za radar za one koji ne znaju ili koji zaborave kao ja .I još pretpostavljam da si i ranije vozio brže u zoni škole od tih dozvoljenih 30 km/h samo što se do sada niko nije setio da treba da kažnjava.
Btw. naljutio se ti ili ne ali i treba da te oderu za takav prekršaj - i to je manja šteta nego da si pokupio neko dete
Ne Vadim se na tehnikalije već da se činjenice moraju istinito utvrdti . Ako dreger mora biti baždaren i laboratorija koja utvrđuje alkohol u krvi kod vozača akreditovana onda radar mora biti baždaren i policajac koji rukuje radarom mora imati sertifikat da je obučen u njegovoj upotrebi.Pa sam si rekao da si vozio bar duplo od dozvoljene brzine i to u blizini škole ! 200 metera nije ništa pri 65 na sat a pešak to prelazi za par minuta a specijalno deca kada trče. U naseljenom mestu je ograničenje 50 a i to si probio Sada bi da se vadiš na tehnikalije a ponašao si se jako neodgovorno.