Ma kao da je vojna tajna u pitanju, kad god ih pitam, ne mogu da kažu. U stvari ti operateri najčešće i nemaju one informacije koje nam trebaju.A dali iko zna kada ce doci u Zarkovo
ha, tako je i meni bilo dok nisam namestio na biko koji drugu zemlju nisam nasao ni jedan digiralni kanal. treba tako jer valjda proizvodjaci tva nisu predvideli digi kanale za nasu zemlju.
Биће да си управу, рече ми кум, улаз до мог да су га звали да у среду искључи ТВ (има Cam модул) и укључи и поново скенира канале. Биће можда и прекида и сметњи. Мене нису звали.Najavili za četvrtak promenu signala na NBGD Blok 70a. Pre podne će gasiti i ponovo uključivati TV signal. Ovo se odnosi samo za kartice u CAModulima. Znači ne za ove Kaone koje imamo uz TV, zamena STBox uređaja uskoro na NBGDu. tako bar rekoše iz korisničkog servisa.
Sent from Nexus 5X using Tapatalk
Да ли неко зна где да видим ко је све наказе на WiFi? То нисам могао да пронађем.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Čudi me da niko ko ima cam modul nije prijavio ekstremno sporo menjanje kanala nakon "unapređenja". Kod mene je katastrofa, promena kanala traje 3 sekunde, dok je kod ikoma sa istim modulom i karticom trajalo max sekund.
U pitanju su dva nova LG tv-a i dva takođe nova Samsunga.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Имам Tehnicolor модем/рутер.Citiram korisnika: faca
Да ли неко зна где да видим ко је све наказе на WiFi? То нисам могао да пронађем.
-----------------------------
За надгледање ко је накачен на wifi из виндовса(или неког другог ОС) постоји гомила програма, на пример http://www.nirsoft.net/utils/wireless_network_watcher.html
То наравно приказује и већина рутера или кад се улогујеш, или зависно од рутера, у неком екстерном програму.
Не знам који имаш рутер па да ти конкретно одговорим,можда неко други да прецизнији одговор, у сваком случају лакше је преко ОС за свакодневно надгледање, а ово друго можда проверити једном месечно.
Naravno, ali primetićeš da sam napisao da je dok je bio Ikom, ista oprema menjala kanal trenutno.Mislim da brzina promene ide i do tv-a...
Čudi me da niko ko ima cam modul nije prijavio ekstremno sporo menjanje kanala nakon "unapređenja". Kod mene je katastrofa, promena kanala traje 3 sekunde, dok je kod ikoma sa istim modulom i karticom trajalo max sekund.
U pitanju su dva nova LG tv-a i dva takođe nova Samsunga.
pa da , tako su i njemu rekli, samo sto mu je taj lik koji je poslednji bio iz sbb-a rekao da treba njihova kartica, dok su 2x bili iz ikoma i nisu znali o cemu je rec, a kad sam ih ja zvao pomenuo sam to i ona je rekla da je kao to generalan problem i poslace ekipu da vide sta mogu da ucineOk, hvala za info.
Edit: Zvao ih, kažu da je to tako zbog veće rezolucije sd kanala i da se zbog toga cam modul više muči i da nisu čuli ni za kakvu zamenu kartica. Aj sad...
Nema problema, kanali stoje kako sam ih podesio. Tv je sony.
Sent from mTalk
Ja imam LG telvizor i to se nije dogadjalo na Ikomu. On njihove tehnicke podrske svaki put dobijem drugacije objasnjenje. Poslednji put mi receno da cu mozda morati da zamenim CAM modul za risiver, D3 mini verovatno, sto mi bas i ne odgovara.
A pre neki dan mi je covek rekao da mozda i ne mogu da se menjaju redosledi kanala po brojevima jer nije predvidjeno, nego da to radim preko favorit liste. U 2017. godini ne mogu da podesim redosled kanala po brojevima kako ja to zelim? Ne mogu da verujem da je tako zaista. Hocu na broju 1, 2, 3 i ostalim da imam onaj kanal koji ja zelim da gledam, a ne onaj koji mi oni namecu. Ja ne gledam nista na prvih vise od 20 kanala po njihovom rasporedu, i sad kad menjam kanale treba svaki put da ukucavam neke trocifrene broje. Neverovatno.
Prvo, da li si preskenirao kanale opcijom quick,fast, ili kako se već zove, umesto network,full...? Drugo, u opcijama kod automatskog pretraživanja, isključi automatsko ažuriranje kanala. I treće, za lagano i opušteno sortiranje kanala na kompu, pročitaj ovo.
Dobro, ja ti rekoh kako će da ti zapamti listu, a ti kako hoćeš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari