NorthGate
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.01.2004
- Poena
- 785
Nista onda, vreme da predlozim skupstini stanara da pocnemo da im naplacujemo vazdusni prostor koji zauzimaju kablovi u zgradi. Po stanu 1300 dinara.
To "održavanje" je čist bezobrazluk.
Nista onda, vreme da predlozim skupstini stanara da pocnemo da im naplacujemo vazdusni prostor koji zauzimaju kablovi u zgradi. Po stanu 1300 dinara.
Posto sam bolestan posle dugo vremena vrtim kanale i vidim da mi je HBO HD otkljucan a to nije po mom IKOM paketu? da li to znaci da su nesto menjali u smeru SBB-a ili samo neka ikom promocija? I da li postoje jos neke promene koje nisam uocio, u pitanju je Vracar?
Mislim da je kod SBBa samo takva opcija, zato su meni rekli posto vec imam ruter i modem u jednom da ga nece menjatiJe l hoce po pozivu da menja IKOM ove modeme koji nemaju wifi, za modeme sa wifijem na obicnom paketu?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Слажем се, чак није било могућности на да нам интегришу то на једном рачуну. Па ко плаћа у пошти или банци за та два рачуна је давао још неких 90 динара. А редовно су избацивали канале из дигиталне, тако да сам пар пута мењао тарифе да бих погледао неки од 4 до 5 канала које уопште и гледам.Imam tel3 paket i dodatnu karticu sa onim paketom od 300 dinara koji su sada na računu preimenovali u D3 kuća. Probam danas i na toj dodatnoj karticu mi rade svi kanali kao i na glavnoj karticu (HBO, pinkovi, xxx). Ne rade cinemax kao što ne rade i ne glavnoj kartici. Koliko god mi se ne sviđaju njihovi potezi oko integracije ikoma, ovo jeste pozitivno i ikomovo tarifiranje me baš nerviralo (trebalo je da platim 900 dinara mesečno da bih na drugom televizoru imao ono što već plaćam za prvi).
Па зар тај 3928 није Tehnicolor? Бар је такав код мене.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Ti placas digitalnu jer je zelis. I to je usluga koju u stvari placas dodatno jer spada u luksuz.
To odrzavanje koje spominjes, to se zove odrzavanje i tu stvarno ulazi njihova tehnicka podrska i kad ti se nesto desi sto dodju da poprave, ali, vecinski taj iznos ide na placanje kanala.
Neki kanali kostaju 10 centi po korisniku, neki 1€ po korisniku i kad se to sve sabere dobar deo novca od tih 1200 din ide upravo na placanje kanala. Mislis da su ti kanali besplatni? Sve to SBB placa po korisniku, a to sto si ti dodatno uzeo digitalnu televiziju je stvar sto si hteo bolju sliku, bolji kvalitet, bolju uslugu i to je dodatna usluga koja se dodatno placa. Ti prakticno time punis dzepove SBB-u dok ta osnovna pretplata vecinski odlazi na placanje svih kanala koji su u ponudi, pocev od recimo Diskaverija do Euro Sporta na primer.
Jadni provajderi..na koji broj mogu da im uplatim dodatnu pomoc?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari