Pa to je SAD. Da, ali tamo bar mozes da ih tuzis elegantno i cak ce neki advokat to odraditi i besplatno (dobija poene), zato sto ti ne isporucuju uslugu koju treba. I na pomen toga ti srede. I sto je najsmesnije, slucaj se dobije u roku od dve nedelje. Jedino dobro je, sto je donesena regulativa koja zabranjuje blokiranje, usporavanje i ostale gluposti jednog ISP-a. U smislu, gde su svi jednaki kao korisnici. To usporavanje neta, je u sustini radjeno za one koji manje placaju, pa ih ne stavljaju u prioritet. Tj. brzu traku (fast lane). Ako hoces da imas to, plati. Srecom stavljena je ta regulativa. Problem je sto razni ISP lobiraju da se ukloni tako nesto. Cak su i tuzeni i dobijani su procesi protiv njih, u smislu, reklamiraju ti unlimited monthly internet, a dobijes nesto drugo. Lazna reklama.Zaintrigiralo me to sto si rekao "nigde u svetu". Veruj mi, samo pogledaj Amere, i kako njih deru, i sta im smisljaju.
I to u vezi samo televizije, cekaj da dodjes na internet, trotluju im saobracaj, cak im i ogranicavaju.
Pa to jos plus cek da vidis i telefoniju, gde im isto bezobrazno naplacuju, a signal po njihovim gradovima gori nego u nekom selu u Srbiji.
Veruj mi, ne kazem da je idealno, i da nas ne deru, ali ako si mislio da nema gore, ima, i to jos drasticno gore.
Pazi, ako si ugovorio (i van ugovorna obaveza je ista) i placas kod IKOM jedno i sad preuzimanjem i reorganizacijom dobio nesto drugo, bio pod ugovorom ili ne, mozes jednostrano da raskines ugovor, zbog drasticne promene. Tj. krsenja ugovora jedne strane. Time mozes da se prijavis kao novi korisnik.I jel prolazi na kraju da mi koji nemamo ugovornu obavezu kod ikoma da se odjavimo a zatim prijavimo kao novi SBB korisnici?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Izvoli.
Mada, mislio sam da vidiš šta sada imaš od kanala, uporediš sa stanjem tv paketa na sbb sajtu i vidiš koji su ti paket uvalili. Ako je to Start paket, onda je neshvatljiv bezobrazluk, po tom rezonu mogu bahato sutra da svima ostave rts 1i 2, a ostalo ukinu. Tužba odmah.
Koji deo Karaburme? U blizini stare okretnice autobusa i dalje IKOM IP adresa (95.x.y.z). Na TV-u se večeras oko 8 pojavila poruka da je potrebno isključiti/uključiti dekoder (CAM modul) najkasnije do četvrtka 21.09., jer će tad obaviti prebacivanje na SBB.Karaburma, upravo je rade. Net je vec prebacen na IP SBB-a, sad se jos ceka da puste signal za TV.
Kod OFK.Koji deo Karaburme? U blizini stare okretnice autobusa i dalje IKOM IP adresa (95.x.y.z). Na TV-u se večeras oko 8 pojavila poruka da je potrebno isključiti/uključiti dekoder (CAM modul) najkasnije do četvrtka 21.09., jer će tad obaviti prebacivanje na SBB.
Izgleda da uopste nema digitalnih FTA kod SBB. Bio sa zenom kod komsinice, da joj preskeniramo kanale i ni jednog digitalnog. Samo analogni (ne koristi CAM/risiver). Tako da je istina zasto se sporije saltaju kanali, zbog CAM.Treba vremena za prebacivanje zato što ide sve preko ci modula. Kad se izvadi kartica, ne radi ni jedan digitalni kanal, čak ni rts. Je l' to regularno kod sbb, ili specijalitet kuće za dobrodošlicu ikomovim pacijentima?
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Aha, to si mislio, da se proveri ispravnost skeniranja, ok. Mislio sam da kazes da cu tamo da nadjem potrebne informacije, a kao sto rekoh, samo je gomila lupetanja. Dobro, saznali smo da fta kanala nema bez kartice ili risivera. Najgore od svega sto je u pitanju ucena, ili da potpisemo ugovor, ili nema cak ni svih kanala iz start paketa.to je jedini FTA kod sbb-a
30.08.2017.Dali su stigli u Zarkovo sa integracijom nema nista na njihovom sajtu a kad su radili Dorcol sve je pisalo
Dali su stigli u Zarkovo sa integracijom nema nista na njihovom sajtu a kad su radili Dorcol sve je pisalo
Viasat nature nije bio u ponudi IKOM-a.Otprilike, odnosno ako imaš ikomovu karticu, radiće ti digitalna, ali neki mix po njihovom nahođenju. Npr. ja imam dve kartice, na jednoj sam imao HBO, na drugoj ne, sad mi on radi na obe. Ali zato nemam neke kanale iz start paketa, prvo mi na pamet pada Viasat Nature.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Tačno, ali totalno nebitno. Kanali koji nisu bili u ponudi Ikoma, tv1000, viasat explorer itd. su mi dostupni, fazon je što se neko tamo igrao i izbacio neke kanale iz start paketa.Viasat nature nije bio u ponudi IKOM-a.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari